Festligheter på norrskensvägen.

Lördagen den 18 juli (detta år) samlades ett femtiotal människor, på norrskensvägen 9, för att umgås med alkohol i blodet på Emmas och Sandras arrangerade BAKGÅRDSFESTIVAL! Pizza hade bakats, hångeltält blivit placerat, scenen hade byggts upp, alkoholen var roddad och festivalbanden var färdiggjorda. Vädergudarna var inte med oss (när är dom någonsin det?) så istället för att spendera hela kvällen på bakgården, gjorde vi det inomhus. Ett sällskap utan dess like stormade runt i det stackars gula huset. Glas krossades, öl försvann, minttun blev uppdrucken efter en timme och musik blandades med ångor och allsång.

                          


Festivalen startade tolv på dagen men jobb, tjuvsovare och bakisfolk gjorde så att det inte drog igång på riktigt förän sju... på kvällen. Men lika glá för det va vi!


                        


Festivalfolket blev insorterade i två kategorier:
  • Rosa: Singel
  • Blått: Osingel

Alla vi som kom, såg, deltog, fixade och gjorde den här festivalen kan nog enas om att vi hoppas det blir en uppföljare till nästa år! ja, Ja, JA!

Och tack Emma, Sandra, Gun och Lasse för att dom var bortresta, det stackars gula huset och grannarna med deras tålamod. Det var en sjuhelvetisk kväll! 

Tack folket!

Kommentarer
Postat av: Anonym

shit vad roligt! trist att jag missade =(

2009-07-27 @ 17:44:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0