18 dagar kvar.

Nedrakningen som vi vill undvika har borjat. Den 17e lamnar vi denna o for att aka till nasta. Nej, nej och nej. Vi vill inte!!!

Fraiser Island:
"what the hell, its sand everywhere". Ja det ar det. Och du far in sand overallt. I oron, nasa, piercingar, mun, tander, ogon, naveln, naglar. Men sen dricker du goon och da gar all sveda over. Hela trippen gar ut pa att du aker i en grupp (totalt var vi 48 st som delade in sig i 5 bilar. Vi var team B. B for Bastards) i varsin bil (vi var tio) och aker runt pa den sandigaste on i varlden och CAMPAR. Trots att vi var den den basta gruppen sa var vi anda ganska misslyckade med vara uppdrag. Vi akte vilse. Vilse pa en strand som bara gar en vag. Sa forsta natten campade varan grupp sjalva medans dom andra roade sig pa annat hall. Sa den kvallen gick vi pa dingojakt och hajjakt pa fyllan och villan. Vi hittade inget av det.
Resten av trippen kollade vi in australiens klarase sjo, vackraste utsikten och vitaste sanden. Awesome!

I lordags var vi i Bundaberg och kollade nar skolpaddsagg klackdes pa stranden och sen fick vi sen en skoldpaddsmamma ta sig upp pa stranden och lagga nya agg!!

Nu ar vi i Airlie Beach och ska kora snorkling. Sen drar vi till Townsville, Cairns, Brisbane (for miljonte gangen) och darifran lamnar vi landet. Cry.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0