Festligheter på norrskensvägen.

Lördagen den 18 juli (detta år) samlades ett femtiotal människor, på norrskensvägen 9, för att umgås med alkohol i blodet på Emmas och Sandras arrangerade BAKGÅRDSFESTIVAL! Pizza hade bakats, hångeltält blivit placerat, scenen hade byggts upp, alkoholen var roddad och festivalbanden var färdiggjorda. Vädergudarna var inte med oss (när är dom någonsin det?) så istället för att spendera hela kvällen på bakgården, gjorde vi det inomhus. Ett sällskap utan dess like stormade runt i det stackars gula huset. Glas krossades, öl försvann, minttun blev uppdrucken efter en timme och musik blandades med ångor och allsång.

                          


Festivalen startade tolv på dagen men jobb, tjuvsovare och bakisfolk gjorde så att det inte drog igång på riktigt förän sju... på kvällen. Men lika glá för det va vi!


                        


Festivalfolket blev insorterade i två kategorier:
  • Rosa: Singel
  • Blått: Osingel

Alla vi som kom, såg, deltog, fixade och gjorde den här festivalen kan nog enas om att vi hoppas det blir en uppföljare till nästa år! ja, Ja, JA!

Och tack Emma, Sandra, Gun och Lasse för att dom var bortresta, det stackars gula huset och grannarna med deras tålamod. Det var en sjuhelvetisk kväll! 

Tack folket!

Min lediga helg.

Och så äntligen har min kära vän och frisör , Jerry, fått ta till saxen i mitt hår.
För första gången på tio år tog jag mod till mig och klippte lugg. And jesus, It looks great! Jerry, Im proud!

                                             
Hängde i den högra sidan av lappland i helgen. Vars världens värsta dialekt befinner sig som man även kan höra i Mammas Nya Kille (inge ont om programmet). Körde en snabb visit fre-sön där jag hängde runt with the Gay people, Conny och Jerry! 

Singstar, champagne och alldelens för mycket schlager stod på menyn!

Trodde att Mamma Malin skulle infinna sig på plats ute på havsbadet men hon hade flytt sin kos tillbaka till Mo I Rana. MalinMalle, se till att höra av dig så fort du vet när du entrar Kiruna!!

Hursom är jag nöjd med helgens äventyr. Reunion från sommaren -06 (minus Jossan) har gjort sitt för den här sommaren men det kommer att infinna sig nya stunder, platser och ställen där familjen Hoppukka återförenas igen!Happy face for the win!

Humörstatus:
Glädje!

Whiiii!! Nöjd, nöjd, nöjd. Nöjd med jobbet, med vädret, med min stuga, med kiruna, med midnattssolen. Nöjd för att jag är på så bra humör, för att det växer lila blommor, för att det finns alldelens för mycket bra musik, för att A love song for Bobby Long existerar och för att beställda paket levereras i tid. Nöjd över min skadade tumme, över urvalet av cider på systemet, över att randiga kläder är awesome och över att en mygga bara biter en gång och inte två. Men allra mest nöjd är jag över den impusaktiga händelse jag precis utförde. Men det är min hemlighet..


Och som den gamle, kloka räven REM en gång sjöng:
Shiny happy people holding hands
Shiny happy people laughing
People
Happy peopleRSS 2.0