California here we are!!

Alright nu är vi inne pa 4e dagen. Eftersom vi akte bakat i tiden sisadär hundra timmar sa hamnade vi ju saklart i värsta jet-lag tillstandet nagonsin. Sa vi bestmde oss for att sova bort hela torsdagen... och halva fredagen. Men efter  det har vi varit pa tipptopp!! Vi hamnade pa ett litet surfhostel som ligger pa hermosa beach. Det LIGGER verkligen PA hermosa beach. Du kliver sa gott som ut pa stranden. Forsta dagen traffade vi en trevlig tyska som hade hyrt bil och skulle till san fransisco ett par dagar och fragade om vi ville hanga pa. Bilhyra a 200kr/pers LA-San Fransisco t.o.r. Ett enkelt JA och nu är rackmackan och bananskalet pa roadtripp genom landet!
(skriver pa en tysk dator och dom vet inte hela svenska alfabetet. stackare.)
(jo vi gillar tyskar nu. eller iaf en.)

Har jag nämnt att jag snart kommer hem?

Dagarna i LA gled iväg. Vi hängde i beverly hills och hollywood och i san fran ska vi hänga i upp och nedförsbackar. Vi stannar där till fredag och aker sen tillbaka till utgangsläget ett par dagar och sen las vegas!! Nagon som vill ge ett spelbidrag? 1000kr pa rött kanske för herr Daniel "spättan" Jönsson? 70-30 till mig.

Jo jag kommer hem snart.

Sverige ligger 8 timmar före i tiden. Sa god natt för oss och god morgon till er!

Hej då NZ.

Sista kvällen i Auckland/New Zeeland och vi firar St Patricks Day med gröna gubbar och fyrklövrar. Öl är huvuddrickat och ska man göra som irländarna så ska du redan hunnit med ett sexpack innan 9am. Men vi är inte irländare och jag gillar inte öl.
Så imorgon lämnar vi ön 19:00 och anländer samma dag till LA 11:30. Vi åker alltså bakåt i tiden och jag är inte helt hundra på tidsskillnaden. Jag hör av mig om det.
Idag fick jag ett mail av min vän Saga som (om man hade gjort det dataskrivet med typsnitt 12) nästan var två sidor långt. Och sådant uppskattas! Grattis Kiruna till ica kvantum.

Vi lämnar då Nya Zeeland som var lite kallare än aussie, lite mindre stränder, lite mindre sol men med grymmare natur, bättre hostelstandard och betydligt mindre tyskar.
Jag har nu bokat om min hembiljett och kommer till sverige 8 april. Tyvärr kommer jag inte direkt till kiruna. Ni kan vänta mig runt den 20 på tågstationen . Ta med en laxmacka från safari tack! Ljust bröd, extra dressing och ingen tomat eller citron.

Idag firar vi irland, imorgon är vi i kalifornien! Oh yeah!

Let it be thursday... next week.

Jag har ju helt glomt och beratta att vi var pa en olfestival forra lordagen i Wellington! For alla mina nara och kara som vet att jag inte dricker ol, sa var det den basta utmaningen nagonsin (for jag ska lara mig nagongang)! Sa i sju timmar (12:00-19:00) sa drack vi ol, gick pa seminareie, at mat, drack ol, lyssnade pa livemusik, drack ol. Lustigt nog gick sjalva oldrickandet inge vidare. Eller snarare, jag sniffade fram dom sotaste sorterna dom hade och det smakade precis som cider! Tjohej vad glad jag var!

Imorgon aker vi till en stad som borjar pa R eller T och pa lordag drar vi till Auckland som ar sista stoppet i det har landet. Dar vantar en ny tatuering, battre vader, godare mat och fantastiskt sallskap! Vi hoppas pa ett bra hostel ocksa. Och en biograf.

...och om en veckar ar vi vars?  CALIFORNIA HERE WE COME!

9 dagar kvar.

Igar hoppade vi fallskarm och jag borde ju vetat sedan fodseln att det inte skulle ga nage vidare. Nagot som gar i slakt och familj (men som tydligen bara stannade kvar hos mig i vuxen alder) ar aksjuka! Sa jag hoppade fallskarm i 250km i timmen och hade dom mesta underbara 60 sek... tills farten saktade ner och allt borjade snurra forskrackligt mycket. Sa jag spydde. Och spydde, och spydde. Tills jag kom ner pa marken och fortsatte att spy. Jag hatar den som satte detta virus till varlden! Ma Hin Hole ta dig!
Min instruktor sa fem ord at mig under hela resans gang "do it under your arm". Inte ens "ar allt okej" fick man efterat! Han bara gick! Han kommer att fa vuxenakne och tappa alla sina framtander.

9 dagar kvar sen CALIFORNIEN! JAAAAAAAAAAAAAAA! Mitt enda val under varan resa, visste ni det? VI SKA TILL CALIFORNIEN BABY :)

here we go!

Sa hamnade vi i NZ huvudstad Wellington som ligger pa nordon!
Sen sist har det hant en massa. Vi traffade tva svenskar som vi hangde runt med i en vecka. Svenskar och Danskar ar overallt! Skandinavien invaderar NZ!!
Lite tips pa stader:
*Queenstown ar latt vart ett besok. Som ett lite storre Are. Dar har dom bungyjumping och annat knas.
*Christchurch ar inte ens vart att andas pa. Forskrackligt trakig stad.
*Vi gillar Wellington.

Igar testade vi pa deras uteliv och det var nojda miner. Elin lekte hela havet stormar. Sa idag har vi varit bakis och kande att vi ville belona oss sjalva eftersom vi ar sa forbannat bra pa allting sa vi har handlat en massa saker. Som jag sen kommer angra. Bakisshopping for the win!

Igar bokade jag om min hembiljett sa den 8 april kommer jag till Are! Och det hurrar vi for! Hurra, hurra, hurra.

Vi har det bra. Har ni?

RSS 2.0