Hårintresse, antecknat!

Här har vi en ruskigt bra frisyr. Står med på min topp-fem-lista
till nästa gång jag blir less.


Okej, jag blir sällan imponerad av hårprodukter men den här
hårinpackningen är skapt av guld. Den är dyr (ca 405kr)
men fantastisk. FAN-TAS-TISK!!
Du behöver inte ens använda balsam till så du sparar in på det.
Press the like button!


Den bästa hårsprayen genom tiderna. Du kan spraya på i evigheter (inte för att det behövs, det håller ändå)
utan att det ser fett och smutsigt ut. Stenhårt håller den allt på plats.


Tattoo project.

Äntligen igång med tankar runt mitt projekt på benet som startade för fem år sedan. Det är dags att den bli klar.
Ja det ser galet ut...
...men det blir bra. Psykedeliskt.

Öra.

Nya medlemmar till familjen. Jaja jag hade köpstopp men dessa är högprioriterade. Öronhängen är som sockar, man tappar alltid ena partnern.
Börjat spåna julklappar. Vad köper man till vem? Hade underlättad om man inte var nio i familjen varav 4 har varsin partner. Min budget för december är kastad.

Skrattsalva part 2


Message from the dark side.

Tänkte bara meddela att nätterna för mig ska man tydligen inte sova under. Nej, nej igår vaknade jag halv fyra och idag klockan sex. Dödskul att kolla dålig tv, mugga vid datorn och varannan minut försöka sig på att somna. Ibland är ledigveckor helt fantastiska.

Det är inte sommar.

Har precis suttit och dagdrömt om sommarplanerna (en till av dom dåliga sakerna med min skola- endast 5v sommarlov). Nej det är inte sommar, ja det är långt kvar och visst, jag gillar fortfarande vinter.
Men... dagdrömma är najs. Jag och Daniel (fast han inte tycker idén är så ball) funderar på Sensation White goes Amsterdam. HALLÅ!!
Maila ert intresse.
Annars blir det festivale grande i 5veckor. Me like i like.

Yesbox.

Avslutade nattveckan klockan åtta imorse men kunde inte sova så jag var vaken och gick på stan med helene istället. Jag har egentligen köpstop big time men fick med mig ett halsband hem ändå. Det kostade bara 80kr...
Har börjat innse mer och mer att jag faktiskt ska börja plugga snart. Med det finns det tusen bra saker och några få dåliga, bl.a att leva på fattigmanns lön. Så därför njuter jag och lever rikemann mina sista 48 dagar.
Jag gillar fortfarande vintern (all heder åt den) men för ett år sedan så var jag på andra sidan jordklotet och tankarna förde mig dit idag. Så jag bestämde mig för att gå igenom alla bilderna från resan och vilken nostalgitripp!
Vi kör det svart och vitt för att få en "vinter" känsla.Mina damer på väggen:


Dagens punkt(er).

  • Fredag och min nattvecka pågår.
  • Minus fem ute och jag fryser. Jättekonstigt, jag kommer inte överleva julen hemma.
  • Jag har börjat packa min väska. Avresedatum 10dec, destination: Umeå.
  • Ska joina jobbets julbord 5 dec. Ser fram emot drinkbongar.
  • Ska sitta inne och kolla film till 22:45. Shrek 4 står bland dom utvalda.

2 years forward.

BJÖRN AXÉN ACADEMYYes då var det klart. Två år framöver ska jag bo i sthlm och gå skola. Jag (och 2000 andra färdigutbilade varje år) ska slå mig in på frisöryrket. Bästa av allt är att jag i två år ska bo på samma plats! Och väldigt najs att det redan bor så roligt folk där!
Så vårat pick och pack bosätter oss i hufvudstaden runt 5 Jan. We will meet you all there.

Älskart!

Fantastisk, fantastisk, fantastisk helg! Mötet gick hur bra som helst men jag väntar ännu en vecka för att lätta på trycket och berätta vad det är som försegår.
Jag slog ner min packning hos Ida den här gången och det var dödskul. Hennes toalett är lika stor som resten av lägenheten och det tyckte jag va kul.
Hängde på stan 70% av tiden, klippte håret, träffade Hanna och Simon, Michel, Jerry och Ida såklart.
Gjorde av med mycket pengar men allt var värt det, dansade på Berns med Michel + vänner och det var fantastiskt, fantastiskt, fantastiskt!
Lovade att ta bilder hela helgen men vet ni vad, det hände inte. Måste betyda att det var alldelens för roligt!
Här har vi gamla bilder på gamla vänner istället!
Wonderful

Det närmar sig.

Det är mycket som är på inngång nu. Jag åker till stockholm om tre timmar, jag har 14 arbetsdagar kvar men slutar om 27, åker till sverige om 29 och det är jul om 43.
På ett oförklarligt sätt så kommer jag sakna jobbet. Alla stamkunder ha börjat säga hej då till mig och i måndags fick jag min första julhälsning och i tisdags kom en kund in med två julmust på burk. Han hade varit i sverige och vill ge mig en present "alla svenskar gillar väll julmust?". Ja det gör vi!
Okej, uppdateringar kommer om helgens bravader när jag återvänder på söndag. Håll en tumme eller två för mig för imorgon avgörs hur min framtid ser ut det kommande två åren.
Peace & love

Sover.

Från Torsdag åtta på morgonen till skrivande stund (söndag 22:00) har jag tillbringat 51/78 timmar i orörlighet framför tvn i soffan eller sovandes i sängen. Det övriga 27 timmarna har jag jobbat. Så totalt har jag gjort av med 103 kcal (upp från sängen, två gånger påväg till och från toaletten och två gånger ner till bilen för att åka 480m till jobbet) och lagt på 9025 kcal (34 pizzor, 6 kilo godis, 11 liter cola och tre bananer).
På torsdag kväll åker jag till sthlm för att hälsa på folk och... GÅ PÅ INTERVJU TILL MIN SKOLA!!
Jisses amalia. Om jag får goda nyheter kan jag senare berätta vad, vars och när jag ska börja. Om jag inte kommer in så låtsas vi om att detta inlägg aldrig har skrivits.
Kommer tillbringa helgen där så det ser jag fram emot.
Nu ska jag göra av med 10 kcal till och åka till jobbet.
God natt till er, god morgon till mig.

Happy Birthday To Me (yesterday):

23 years old and karma says Im gonna rule the world.

RSS 2.0