Särbo.

Jag har blivit gräsänka på heltid fram till årsskiftet. The guy har börjat plugga i norge och jag är kvar i stockholm. Så i januari när min praktikperiod börjar styr jag om min kurs och bosätter mig i grannlandet igen under en period! Saknar folket, Petra, Moa och Helene, regn, får, vacker natur och mitt hjärta!

Buss + Buss

Min busschaufför, min busschaufför det är Michel med glatt humör!

Flavours: July to August


Payback.

Förra fredan kom Petra och Magnus till stockholm för att hänga runt med mig och Geir en helg. Det var ett tajt schema som innehöll jobb och skola för mig, gröna lund, sushi, ölkväll shopping och gud vet allt.
Så vi möttes upp vid slussen på fredan runt lunch och skulle ta båten över till grönan. I kön till biljettluckan så är det helt plötsligt någon som knuffar till mig och bara går rätt förbi, vänder sig om och det är MISS HANNA FUCKING MONTANA STENQUIST!!!!!! JAG DOG! Tårarna sprutade och kramarna var tajta. Kära, kära Petra hade styrt upp allt så att Hanna skulle kunna vara med oss en dag i sthlm och sedan hade jag äran att få henne som sovgäst hos mig!
Så nu fick jag igen för alla gånger jag gett henne hjärtinfarkt.


Superstars!

Då är det officiellt. Tvillingarna är superstars maxat till tusen. Spelar ingen roll vilken tidning du slår upp eller gatuhörn du går runt, dom är överallt! Och det är helt rätt!
I måndags fick hela familjen hänga med på röda mattan och vinmingel med mikael nyqvist, regina lund och andra bekanta ansikten vi inte fick till namnet på. Pluspoäng.
Hela kvällen var overklig och det kommer dröja länge innan man vant sig :)

Vackra, fina flickor.
wow wow wow wow wow wow wow wow wow wow wow wow wow wow wow wow wow wow wow wow wow wow wow wow wow wow wow wow wow wow wow wow wow wow

Dickheads.


On the go again!

Dödsdåligt uppdaterat. Men jag har varit ledig tre dagar på tre veckor och då sitter jag defenetivt inte framför datorn. Dessutom har jag haft det skittråkigt och osocialt och ingen kamera. Jag vill ju att det bara ska hända roliga grejjer här.
Men nu jävlar!
Igår träffade jag och Conny varandra för första gången på ett år. Ändå har vi bott i samma stad sen januari. Conny är väldigt dålig på sms. Och att ringa. Och ja, jag kanske är lite dålig också.
Men eftersom det är pride vecka så är ju han den ultimata partnern att gå ut med. Så igår hängde vi i rålis, kungsan och sen café opera (skämmes!!). Nu ska vi mötas upp på centralen för att dra på coctailparty med rainbow people och så jag, faghag. Whiiii!!!

RSS 2.0