Summa sumarum.

Ja här händer det ju inte mycket.
Limpan var här i helgen och tvillingarna stannade kvar till lördagen för att vi skulle hinna med utgång på fredagen.
Det var självklart dödskul!
Dagen efter låg vi i ett bakisrus till klockan tre. Efterföljden blev julklappsinhandling och jag blev med en skinnjacka! Yay! En gammal vintage räv som blivit ihopsydd av tre andra jackor. Jag har aldrig varit så kär i en jacka och jag har aldrig betala så mycket för ett klädesplagg förut (inte inkluderat vinterjackor). Hela tusenlappen gick den på.

Nu är darling här med mig och vi städar ut lägenheten. Klockan sex ska vi förbi Sangria sista gången i år och sen åker tåget hemmåt klockan nio. Så ca 14:00 får gärna en fet bil stå och vänta för vi har 5 1/2 väskor, två IKEA säckar och två sopsäckar. Hjälp. Geir har gett mig köpstopp ett helt år.
P.s skolavslutningen ägde rum idag och det var mys. Jullunch med diplom utdelning och produkttävlingen avslutades. En etta, tvåa och trea utseddes och jag hamnade på tredje plats. Whii en hel väska med produkter till mig!


Hej (snart) Kiruna!

Preview.

Nu snor jag bilderna från Ericas facebook. Sorry lorry.
Här har vi en liiiiiten förhandsvisning av arbetet som utfördes i torsdags på visningen. Det kommer upp betydligt mer senare. Men det var en überbradag! Högt tempo, glada miner, sjukligt bra show och mycket vin. Najs.

Twins fo sho!

Twinsen är två av mina fyra modeller till visningen imorrn.
Så idag färgade och klippte jag dom.
Och hur lika blev dom inte?
Nu ska dom iväg på coctailmingel med kändisar och jag ska packa för hemresa nästa vecka och förbereda inför imorgon.
Det kommer bli grisbra!

Me miss you.


Fem i tolv.

Jag har officiellt avslutat min sista jobbdag i sthlm. JAG-ÄR-LEDIG-RESTEN-AV-ÅRET!!
Bara 7 skoldagar kvar och vår visning på torsdag. Jag firar med chirre, dirre och lärre mitt i natten.
Och en julfilm.

Jag + Anna = Sant

Fuuuck det här är nog första gången jag kör två inlägg på en dag. Men jag och Anna har kul. Så kul att vi vill dela med oss till er som har tråkigt.
Hade vi varit lesbiska hade vi raggat på varandra. Eller Anna på mig :)

Blä.

Wow vilken makabert energilös vecka. Jag har bara sovit, skolkat från skolan för att sova, struntade i jobbet en dag för att sova, sovit igenom alla nätter och ändå vaknat upp trött. Varje dag. NEJ jag håller inte på att bli sjuk för det blir jag faktiskt aldrig.
Idag så har vi från skolan varit på universitetet och gjort typ tusen håruppsättningar för nobel. Kul jul och nu är jag trött igen.
Sover middag nu, Anna kommer vid sju och då blir det fanta drinkar med frysta bär.


Julbord!

Så där ja idag mår jag bra.
Jo julbordet på Tyrol alltså OMG!! Har aldrig varit i närheten av att ha ätit så många alternativ av ren, älg, lax och sill. Jag menar jisses, dom hade för tusan björnköttbullar! Och anka. Och souvas. Shit vad tillfredsställande det var.
Systrarana och pappa Gustafsson.
Och dekorationerna!! Hallå vi var i nordpolen. T.o.m ett fejkat norrsken fanns.
Farbror Daniel.
Enda bilden Tomas ställde upp på.
Sen spelade vi Black Jack på Ängeln.
Göran bjöd på skumpa. Och hela kvällen var magnifik!

Nödvändigt.

Jag är bakfull.

Mami och Papi.

Igår var vi alla tre på Sangria, käkade tapas och drack, ja skräll, sangria. Pinsamma barndomsminnen avlöste varandra och matkoma inföll på alla tre. Jag tog deras tapas-oskuld och mammas daquries oskuld!
Sen käkade vi magnum hemma och dog i soffan. Mys med tre pers på 26 kvadrat.


Julfest yes.

Mjo men julfest är kul. Utan mat men massa dryck. Spciellt i ett så fint område som karlaplan. Där blandades champagne (överskattat, alltid), cider, öl, rödvin, drinkar och shots hejvilt.
Idag var ingen vidare dag i skolan.

RSS 2.0