Moules Mariniéres.

Igår var jag och Conny på torget. Det är verkligen stockholms bästa smultronställe! Vi åt Moules Mariniéres och drack vin och cider och daquries. Den har fått en stark andra plats näst efter sushi. Jag dog lite.
Idag är jag hemma hela dagen. Tvättar, diskar och kollar Harry Potter. Jo då.
Ska hänga med Conny ikväll och kolla på eventuellt ett rum han kanske ska hyra. Annars är det inte mycket mer än så. Mami och papi kommer imorgon och då ska jag på julfest på Connys jobb.

Tänkte bara inflika...

... att JAG KLARADE GESÄLLPROVET DEL 1! Med sjukt bra marginal! Vilket betyder att jag är hälften godkänd frisör. Oh yeah.

Första advent.

Vilket mys! Kirunabor, papparkakor, lussebullar, alkoglögg, sthlm-spelet, middagsbjudning och regnväder.


Jag kan inte sova.

Så passar på att rapportera om min dag. Petra gillar att jag skriver mer nu så jag fortsätter i samma spår.
Idag klev jag upp nio och gjorde frukost. Sen pratade jag med Conny i telefon som var ett hysto för att han tydligen försökt ringa sen sex på morgonen och jag inte hade svarat. Retard.
Vi bestämde möte tio sharp på scandic malmen. Det var dags för vin!!
När vi däremot möts upp med pussar och kramar för att sen entra malmen är det tydligen ALKOHOL SERVERINGSFÖRBUD INNAN KLOCKAN ELVA!! (jevla sverige)
Jahapp så vi promenerara till gamla stan där conny bli kär i ett fik så vi sätter oss och väntar på det magiska klockslaget, conny med en räkmacka i mun och jag med en citron cheesecake.
2 roseglas senare är vi lite runda och börjar vårt shoppingäventyr. Först ut åhlens där jag köpte en klänning och fransar och conny körde på sololja och after sun. Han hänger på solarium.
Efter det gick vi till weekday och här börjar jag bli svamlig. Conny köpte två par byxor och jag en till klänning som jag knappt orkade prova och nästan en tshirt som jag inte minns riktigt om den var fin så den får jag titta på nästa vecka.
Vid det här laget hade jag en gravidmage av urin så då blev det donkens dass som fick ett besök.
Sen gick vi till american apparel där conny köpte knästrumpor (som tydligen är raffset för män). Efter det skulle vi dricka mer vin men då insåg vi helt plötsligt att stan är översvämmad och det är typ första advent så det står tomtar och hästar överallt och barnen bara sprang omkring och skrek. Så det blev donken. Igen.
Klockan fjorton åkte jag till jobbet och blev lite bakfull men sen kändes det bättre och nu är jag hemma. Ska försöka sova. Over and out.
P.s kan man dö av julmustförgiftning?

Min bucket list.

  • Vara med i en flash mob.
  • Flyga luftballong.
  • Hoppa bungy (det blev bara fallskärm sist).
  • Se The Killers.
  • Resa. Överallt men främst till Sydamerika och Antarktis. Sen har jag varit i alla världsdelar.
  • Åka till New York under jul. Kevin i Ensam Hemma verkar ha det fasligt nice.
  • Disney World i Florida!
  • Skaffa en sleeve eller en halv.
Oj fick soppatorsk i hjärnan. Den här fylls på när det behövs.

Writing.

Men gud jag sov middag precis och det har inte hänt på flera veckor. Jag drömde att jag dödade ett par kinestvillingar med kniv som försökte bryta sig in. Sen bluffade den ena bara och dödade mig istället. Då "vaknar" jag upp och ser att fel lampor lyser (inte som innan jag somnat) och att massor av grejjer är upp och ner. Sen vaknar jag på riktigt och insett att jag sovit i nästan två timmar. Skönt.
Nu äter jag bellerina pepparkaka, dricker julmust och kollar på min fina julblomma jag köpte för 15kr idag.
Och så har jag julfilmer på nedladdning.
Imorgon ska jag gå i skola sen jobba, på lördag ska jag hänga på stan med Conny sen jobba, på söndag ska jag på julmarknad på skansen med Mallan och Isolde som är här och på måndag är mitt STORA frisörprov (gesäll del. 1).
Lite text som omväxling.

Scary.

Det bor ett monster vid st eriksplan. Släpp inte ut den.

Min topp.

Åh herre jävlar vilken bra helg. Jag är så himla glad. Min mount everest topp är nådd och där ska jag leva ett tag.
Gotland är en drog.
Tre dagar av:
Gänghäng, vindricka, sällskapsspel, sangria, förbannat mycket fish, blondorslingor, matorgasm, SURFERS, jonnas palats, hannas atelje, akrylkonst, gamla och nya vänner, efterkaka, BRA MUSIK!, bortglömda kodak moment, tripple cheese, glädjetårar och kärlek och gamla minnen som pratades och nya minnen som skapades. Mount everest folket!


Jag och Scarlett.


Die Hard?


Gört.


Kul info.

Åh wow. Ikväll har jag varit rastlös. Så jag gick igenom mina 22 567 bilder och insåg att hey, mitt hår har vairt med om en jävla resa de senaste fyra åren. Och många gånger har jag (och inte minst min vänskapskrets slash familj!) undrat vad fan jag hållit på med. Så satan i gatan nu vandrar vi längs mitt hårs memory lane.

Ja dom här rackarna bar jag på i fyra år. Helt klart en jackpot. Jag blev rik bara genom att inte köpa en enda hårprodukt. Men någonstans i Åre ledsnade jag...
...så dom kammades ut. Sjuttio styckna. Jag blev halvt skallig på kuppen så där öppnade löshårets värld sina dörrar. Och det fästet med lim dessutom!! Ajjabajja!!! Nej det höll ju inte i längden.
Jag blev korthårig och hatade varje sekund av det. Hade inte sett ut såhär sen jag var fyra och klippte munk-frippa på mig själv. Grät lite varje dag.
Här någonstans upptäckte jag att mitt hår växer förfärligt sakta. Så jag färgade det svart, la i löshår (som fästes med lim, igen) och klippte lugg! Också en jackpot! Lugg är digg.
Nu var det ju så att jag skulle utomlands och då funkar det inte alls med löshår. Och tyckte att svart skulle bli för mörkt. Så jag går in med tron att jag kanske kan bli blond. Men det slutade i gul morot som blev kanariegult som gick till bara gult och tillslut blev pissgult. Det här är den värsta hårfärgen jag haft. Efter två månader (på frisörens rekomendation) tonade jag det brunt.
Så lite solblekning på den toningen blev slutresultatet det här när jag kom hem! Me liked it.
Vi det här laget har vi förstått att jag ledsnar ganska fort på mitt hår va? Så nu gick jag mörkt. Igen
Här hade jag börjat skolan och allt handlade om att få till ett så friskt och naturligt hår som möjligt. Min lugg kom tillbaka och jag slutade färga håret helt, använde inga stylingprodukter och körde med inpackning två gånger i veckan.
Det höll i två månader. Luggen blev jag less på. Ville ha en doppad effekt och fegade i början med en lätt toning, tog i nästa gång med blondering...
...och så här blev det då. Det här är den senaste uppdaterade bilden på mitt hår. Från augusti. Nu är det november och jag har höjt den doppade effekten ytterligare (till öronhöjd) så nu är det 70/30 blont/brunt.
Mja det här tyckte jag var roligt  och intressant. Hår är ju liksom grejen nuförtiden. Nästa egna hårvård i skolan är om tre veckor. Vi ser vart jag hamnar då.

Lördagskväll.

Så jag råkar vara den enda som kör soffläge hela kvällen. Nice.
23 filmer på nedladdning. Jag är redo.

Malin taggar Stockholm.

Här har Mallan varit i farten under sin tripp i stockholm. Det är kul att ha en Malin-tag precis vid min tunnelbana så jag får fnissa lite varje gång jag går förbi! (på St Eriksplan hittar ni den)

Sofia.

Någongång ska jag också bo på den gatan. Its ment to be.

Highfives are pretty great!



Till Mig Från Mig.

Nämen!
Min födelsedagspresent till mig. Grattis Sofia!

Och se vem som kom idag!

Me Like!

RSS 2.0