Double up

Så länge det är okej att köpa converse i alla färger...
...så är det okej med dom här också. Dessa och ett par svarta är i min ägo. Ohlala.
(Det gick igenom en röstning med fyra pers, varav en kille, och det blev medhåll från alla)

Conny V smsar:

"Vi är som Luke Skywalker och prinsessan Leia! :) vars fan har du hållit hus? Behöver dig back in the mothership! :)"
Nästa vecka kör vi brunch, lunch, middag och en fika!

Less then 24 hours.

Packar ihjäl mig inför avresa till Förde imorrn. Alla sommarkläder åker med eftersom jag är bosatt där praktiskt taget hela nästa år.
JAG-MÅSTE-INFÖRA-KLÄD-KÖP-STOPP.
Gick igenom kylen också i farten. Grötkorv från augusti, en möglig lök från 3000 f.kr, mjölk och yoghurt från förra veckan och ägg som luktar mök. Nice.
Whiii äntligen! In less then 24 hours!!

150 knyck.

Snabb vecka, snabbare helg.
I onsdags var vi i Wella studion och permanentade damer. Det var kul. Våran hade varit hårmodell sen 80-talet.
I torsdags hade Urban by Björn Axén sin inspirationskväll  och jag, Anna och Linnea assisterade mellan 08-22. Wonder fantastic! Dom återskapande sin kollektion för det här året:
I fredags och jag runt med Simpa och Michel i filmfestivalens rackiga pick-up och kollade på när dom hängde upp afficher. Sen käkade vi å mongoliska då Simpa ersattes med Tina.
På kvällen åkte vi till Anna Ingler och hängde på hennes tak (she lives on skånegatan!). Första hemmafesten på evigheter. Supernice. När jag kom hem tre på natten passade jag på att rensa avloppet. En stark rekomendation att göra när man är full. Man tror att det går fort, lukten har man glömt dagen efter och avlopet fungerar. Yes!
Igår sov jag för länge, jobbade, kom hem, åt cheez ballz, sov.
Idag vaknade jag tidigare, äter cheez ballz och åker till jobbet vid två.

me and geir in 50 years.


Pace.

Hittade en smygkul bild på mig och Emma när vi var och hälsade på i london för ett halvår sen.

Jag lever mitt liv just nu i ett pengakåt stadie där jag jobbar mellan 4 och 6 dagar i veckan, går i skolan mån-fre och sover tisdagseftermiddagar som är min enda fria dag.  Jävla tjatade om mitt jobb och skola men det är tametusan det enda som existerar. Så så är det med det.
Dock...
Jag har event som faktiskt är inbokade och klara:
16-18/9= Saga kommer och hälsar på. Tokbränna pengar på kläder vi aldrig provar och kolla in The Arks sista spelning på grönan.
28/9-2/10= Äntligen! Åker till Förde för att pussas, kramas, tjejfesta (jävligt tjejigt) och leta praktikplats. Fingers crossed.

Michels blogg är rolig.


Systeryster.

Hanna har börjat plugga i Uppsala men får sin lägenhet först den 12 sep så tills dess bor hon med mig! Jag har haft mina funderingar att adoptera henne på heltid då lägenheten har varit fläckfri och fruktskålen påfylld sen hennes ankomst.
Det är ett sant nöje med sällskap!

RSS 2.0