Det närmar sig ännu mer.

Ja det här är från fjällturen som gjorde att jag fortfarande har träningsvärk i låren (tredje dagen nu). Jag noterade våra namn i boken i tillfälle att jag aldrig mer skulle besöka platsen. Det känns lite så just nu.
Idag var det en brud på salongen som Andrine fick göra och jag gjorde dom två brudtärnorna på fem år. Jag hade nog varit den bästa bröllopsgästen ever om jag bara fick bli bjuden någongång. Hade tårfylldaögon största delen av förmiddagen. Det är bara så förbannat fint och alla var så glada! Naaaw...
Sen lunchade jag med Petra och har nu sovit middag i cirkus tre och en halv timme.
26 timmar kvar tills vi åker! Jävligt taggad!

Ska iväg och klippa Geirs kompis och sen är det jobb 23-05 och sen ska jag sova och sen vakna och sen bara njuta över att semestern har börjat och att vi snart är på G. YAY!!!
 
 

Lite mindre än två dagar.

Packlistan för roskilde slash gotland är färdigställd så nu ska allt bara ned i väskan, biljetter till allt, allt, allt är bokade (utom övernattning på hostel i köben) och det är två dagar minus en timme kvar till semesta!!!
Någonstanns i mitt undermedveta så tog jag nog semester redan i måndags för min kropp har inte riktigt varit inställd i jobb modus så jag har varit sjukt trött och sjukt sliten varje dag. Har t.o.m sovit middag 3 GÅNGER den här veckan och nuförtiden sker det inte ofta. 
Sliter ut mig lite till med jobb ikväll 23-04, jobb imorgon 09-14 och 23-05. Sen mina vänner börjar det roliga.
 
Jag har tänkt på bloggen och mina (ca) 20 fasta läsare jag har (tack tack tack :)) och det måste finnas en del och läsa när jag är på roskilde. Jag får säkert låna geirs high tech iphone och ladda upp ett par inlägg men jag har faktiskt förpostat ett par stycken. Det är lite roligheter som skett och som jag inte berättat om som ni då får läsa nästa vecka. Ambitiöst va?! Ja då.
 
Yes är full i magen efter en XL tacos middag och tänker på Kirunaborna som är fulla och glada på festivalen. Ännu en gång, bra uppdaterat på fejjan! Lite avis ja.
Ha en kul fredag!!
 

Semestern bokad!!

Vet ni, vet ni, vet ni vad fantastiskt allting är just nu!! Solen skiner, semester om fem dagar och jag är mätt som en plätt och trött som en apa efter en fjälltur. Men en annan sak... vi har bokat semester till GOTLAND!! Jupp det är det som sker efter roskilde! Det är så fantastiskt att det har tagit mig sexton minuter att skriva dessa rader bara för att jag måste tjuta ut i lyckorus och nypa mig själv i armen. Det har börjat gro ett blåmärke.
Älskade gotland och älskade Miss Hannah, vi ses snart igen!
 
 
Så semesterschemat:
Söndag 1 Juli: Nattbuss till Oslo.
Måndag 2 Juli: Flyg Oslo-Köpenhamn
Måndag 2 - Måndag 9: ROSKILDE!
Måndag 9 - Tisdag 10: Köpenhamn hang around
Tisdag 10 - Söndag 15: GOTLAND!
 
Älskar.

Bättre högtid!

Så vi hamnade på landsbygden i lilla Vevring där vi drack öl ur plastmuggar och lyssnade live countrymusik. Där solen tittade fram i en timme och försvann, regnet som aldrig dök upp, en butik där allt kostar det dubbla, folk som nästan bara var trevliga och hamburgare vars enda pålägg var potatissallad. Det var en awesome firing av Jonsok!
Vi sov förresten i bilen och jag funderar på att göra det resten av sommaren. Helt fantastiskt.
 
 
 
 

Vi firar Jonsok/St. Hans

Så igår var det midsommar i sverige. Bra uppdaterat på fejjan allihopa!
Jag var på en takfest och hängde med lite vin i solnedgången. Sen var vi en sväng på pikant men jag bangade tidigt för idag har jag jobbat 9-14. Färgade en riktigt kul tjej som ägde en piercing/tatto studio utanför oslo så nu ska jag bege mig dit för framtida hål och taggningar.
Kom nyss från en lunch slash shoppingtur med Petra och ska snart iväg till Vevring (anntagligen felstavat) på mini-utomhus-festival och fira Jonsok!! 
Jag tar helg!!
 

Mätt som en plätt.

Fy farao för en film!! Bio är awesome och en bra film på bio är jävligt awesome!!
 
 
Jag åt plättar med glass och hallonsylt till middag idag och Geir åt världens största omelett. Så när vi köpte slask till bion blev det chips till mig och godis till Geir. Första gången ever för annars är jag godis och han chips. Geir är också mer peppar, jag salt, han dator, jag tv, han iphone, jag inte iphone, han katt, jag katt. Perfekta combon.
Imorgon är mina lååånga arbetsdag då jag praktiskt taget går direkt från salongen till stationen. Inte mycket andrum imellan. På morgonen imorrn ska jag  tvätta håret (som inte gjorts sen onsdags (förra veckan)) och sen ska Jeanette ta en två millimeters toppningen innan semestern. 12 dagar kvar.
 
 

Tisdag

Öhhh blogg.se har uppdaterats och jag fattar nada. Nu kommer 65åringen fram men det här med touch telefon, blue ray, 3D och ny blogg.se är inte okej. Så vi försöker med ett inlägg, går det bra så glöm översta raden.
 
Vi har fått nya tirsor på best idag och dom var lila och fina. Hann bara jobba i den en stund för sen skolkade jag för att hänga hemma istället.
 
 
Överväger för stunden om jag ska äta glass. Det blir nog det. Eller ballerina kladdkaka.
Geir är och kollar fotball och för mig försvann intresset när sverige åkte ut.
Så tänkte utnyttja kommande två timmar (innan läggdags) med att äta något sött, planera klädval inför roskilde (MYCKET viktigt), kolla upp en spesifik tatuerar som ska fixa mitt finger i köpenhamn (hahaha JAA nu händer det)och ha på tvn när jag gör allt ovanstående.
Quality time is the shit.
 
Till helgen är det midsommar men det firas inte här utan dom firar typ något som heter sankt hans (?) hahahaha!
För oss innebär det segling, grillning och mini-utomhus-festival. Så helt okej med sankt hans.
 

Det är bara så fint.

Såhär blev alltså Trine Lise och hennes rosa hår:


Lite text på det.

Så  tisdagskväll kom jag hem. Onsdag var Nina och Fredrik här över natten och vi käkade tacos och kollade 21 jump street om helt klart är årets komed. OMG!
Torsdag jobbade jag på salongen 9-20 där sista timmarna gick åt till att göra uppsättningar inför en modevisning.
Ja det var kul!
I fredags jobbade jag, tränade, åt middag, sov middag och gick på bio med Geir. Snowhite and the huntsmen var bra men trailern var bättre. Sen jobbade jag natt 23-04.
Igår vaknade jag tolv, gick en promenad, åt frukost, tränade, åt lunch, sov middag, lagade middag, åkte till ett dubbelt födelsedagskalas och var där tills jag började jobba igen 23.
Nu har jag nyss vaknat och ätit frukost. Ska iväg och träna vid halv fura och jobbar sen 17-24.
Så allt det intressanta har danat ut fast om två veckor börjar roskilde och våran SEMESTER!



Super jävla awesome Kiruna

Kiruna var awesome!!! Glömde kameran så det sög men jag har fått/lånat tre bilder som summerar helgen.
Fredagen var systers student och trots hagel och två plusgrader hade alla kul ändå.
Så här har vi en glad och full Emma!
Sen flöt helgen på. Lördagen var den roligaste dagen på hela året. Jag är så lycklig!!!
(hehe tack mallan för att jag får tjuva bilderna)
Underbara vänner, familj och bekanta! Det var en helt fantastisk helg och jag vill stanna längre nästa gång!
En summering:
Tapas kväll, safari nya, safari gamla, bebis mys, EM, långpromenader, shopping (heeeeh), Landströms, Ferrum, fantastiskt sällskap, minusgrader, sol, smörgåstårta, regn, jävla bra musik, kalkon och mys.
Försökte iallafall, hoppas det räcker!

Forgive me.

Det är så mycket som händer nu att jag inte hinner blogga. Imorgon.

Självklart!

Kiruna representerar som vanligt med vädret! Yay vinter!!
Förbannat bra att man har med sig kläderna som låg längst in i garderoben. Jag ska gotta mig och njuta av det här. Yaaayyy....
Urinvägsinfektion, förkylning och förfrusna tår, here we go!!
Torsdag7. juniFredag8. juniLørdag9. juniSøndag10. juniMandag11. juniTirsdag12. juni


Skyet Regn Skyet Skyet Regn Regn

12° 10°

Sveriges nationaldag?

Kiruna snart kommer jag!
Imorgon vid den här tiden är jag hemma i kauppinen och lagar specialmacka (recept på den sen).
Mitt tangentbord har börjat lagga så om det är en bokstav som missas eller är på fel ställe ber jag om ursäkt i föväg. Jag orkar inte fixa.
Idag färgade jag sjuttonåringen, som nämnts tidigare, rosa!!! Rosa toppar och slingor och hon blev så fin och jag fick sån himla lust så kanske, kanske gör jag det med snart.
Nu har vi precis promenerat en timme, Geir lagar mat, jag packar och det var allt för den här dagen!
Får ju ack inte glömma sthlms bilder:







Sötsug.

Ultimate cravings!!
På lördag ska jag sänka mig själv i B&J.
Jag har tydligen redan smakat Dough-ble whammy but I dont remember the taste...
Alla securitas vakter är ute i strejk och det vore ju fan om det skulle hålla på fram till torsdag. Ge dom högre löner då så jag får åka hem!!
Lite fler sthlm bilder kanske.
Utsikt, mat och drink från Himlen Därtill. Yum.

Mmm soool...

En inte så produktiv helg på nöjesfronten. Work, work, work. Men det förtjänas nog efter förra helgens nöjen.
Jag vill också åka på solsemester! Alla runt omkring gör det men vi sitter i norges regntätaste stad!
Men mitt stora problem är som oftast att hitta tiden för det. Det vi har planerat för sommaren är en vecka i roskilde och en vecka efter det som jag och Geir ska lifta runt europa (BIG YAY!!) sen har jag en vecka i juli/augusti då mami och papi kommer och hälsar på.
Men jag vill ha sol, strand och all inklusiv nu.
Kul att få komma hem nästa vecka. Jag saknar er och Kiruna!
Har förresten köpt ett par till fejk platå converse fast svarta denna gång. Dom anländer snart till kauppinen whiii!!
Nu ska jag på intevallträning för det är ju så jävla roligt och sen ska jag jobba 17-24 för det är ju det bästa jag vet!
Slänger in lite sthlmsbilder för jag har ju så många:

Inspo tack.

Jag har vääääldigt massa bilder från sthlm så jag kan typ förposta inlägg om det i en månad. Jag mötte på Simon en snabbis när vi var på inomhusmarknad och han visade stolt upp två nya tatueringar. Me want too!!

Nu i helg är det sommarfest/dålig festival här i Förde och jag är helt seriöst glad för att ha nattvakt på Best. Det kommer inte vara en själ i butiken och jag plus Helene ska bara snacka bajs, lyssna musik och inte göra ett skit.
Här är en bild på min nya klänning från sthlm förresten.
Jag high fivar alldelens för lite nu för tiden så pass på, här är en lista på vad som high fivas för nu:
  • Cougar town
  • Loka
  • Costume
  • Torrshampo
High Five!

RSS 2.0