Dags att lära sig.

Det här var bara tvungen att dokumenteras. Rödvin, choklad och jag en fredag (igår). Whuuut... hej jag är erkänt vuxen.

Umeå bilder.


Kiruna bilder.


STHLM bilder.


Last stop.

Umeå!
En potentiell stad att flytta till. Bra väder, bra folk och sällan tråkigt! Det enda som behövs!
Bodde hos Saga där jag fick en egen SÄNG och ett KITT med tandkräm, tandborste, tandtråd. Jag blir så lycklig!
Så torsdag natt när jag kom borstade vi tänder och sov. På fredagen gick Saga till skolan och jag morgon promenerade och hängde i lägenheten tills hon ringde och då gick vi på stan. Alltid tacksamt att slösa pengar tillsammans med någon! Så bl.a en bikini och ett par skor senare, lagade vi middag, drack vin och anslöt oss till tandläkarförfest. Studenter är mysiga. Och sen såklart studentfest på det på orion? origo? oregano?!
OCH studentefterfest. Heldag följt av helkväll. Lovely.
Lördag vaknade vi båda klockan åtta, kunde inte somna om och tyckte det var lika bra att göra sig färdig för stan. Ännu mera slösnong i bakisruset. Kan vara den bästa shoppingen någonsin. Om det inte varit för att så fort du stod stilla började du skaka. Så lite sova middag på det och sen var det dags för vin igen. Och studentförfest med Elin och Sofia i deras spöklägenhet. Ett snällt spöke tydligen. Gör inte saken bättre.
Så hängde vi sen på skarinska hela natten, hade en three people afterparty och somnade som en stock.
På söndag åkte vi ut till rusta och willys där jag gick loss på svenska-saker-som-inte-finns-i-norge och summan slutade på 810kr!! Heee....
well, fläskfilémiddag på kvällen och packning på det.
Måndag klockan tolv reste jag hem.
Åh någongång vill jag vara i ume på sommaren! Laters!

Second stop.

Hej Kiruna!
Snö och kyla i fyra dagar, check. Ingen vinterjacka heller så en dunderförkylning kommer komma lagom till norge.
Men mys har det varit!
I måndags hälsade jag på Jossan med bebis och hängde hemma. Packa om väskan som vanligt.
Tisdag kollade jag synen (lite förvärrat tillstånd ja. Glasögon påväg), fikade med Mallan och körde chirre, dirre, lärre race och skräckfilm hos Jerry på kvällen.
Igår åkte jag till Jossan på morgonen och åt frukost på stan. Sen mötte jag Mallan och Cissi för att äta lunch. Efter det gjorde vi lite röda korset shopping och sen åt vi renkok på kvällen med familjen.
Och idag har jag haft Jossan-häng hela dagen och lekt mamma, gjutit sulor hos Fredrik, hälsat på Jerry en sista sväng och snart åker jag till Umeå! Yay!

Hej då Kiruna, saknar dig. Vi ses snart igen!

First stop.

Hej Stockholm!
Vilken perfekt helg! Jag är så himla glad att vara här. I fredags hängde jag runt på stan och slösade pengar. Klockan tre träffade jag Anna och åt sushi och sen klippte hon mig på Urban. Mitt hår är helt magiskt, tack vännen! Efter det mötte jag Conny och köpte världsgoda ostar, kex och choklad. Sen hade vi en dödsmysig förfest innan vi drog till Kolingsborg. Kvällen avrundades hemma med dom två nya sorterna av B&J och stardust, den ultimata sovfilmen.
På lördag mötte jag fantastiska Hanna och Jonna en snabbis innan jag flyttade in hos Ida. Ida fyllde 25 igår (Hurra, hurra, hurra, hurra!!) och vi hade studentfest förfest för att sen fortsätta med studentfest på KTH. Det var lajbans! Idag åt vi brunch, slösade mer pengar och sitter nu stilla framför tvn.
Hej då stockholm, imorgon åker jag till Kiruna men kommer snart tillbaka.

Flavours: January to now

Helene och jag med smirnoffest i hennes hybel. Very nice pre party, not very nice nightclub.
Älskar att Leah 8 år ser ut som en liten asiat.
Den gången jag, på snowboard, skulle lära Petra, på skidor, hur man bromsar.
Det gick lite sådär. Femton minuters lektion var precis lagom.
Stian leker operation med Geirs piercing och han fick tärningskast sex för att lyckas sätta fast ringen.
Jag behöver defenetivt nytt bildmaterial.
Semesta i morra!!

Förde har en riktigt bra dag.


Double ring.

Första gången Geir visar sin piercing offentligt.
Ett mattips:
1 röd paprika
1 lime
2 vitlöksklyftor
2 chili
2 dl lätt creme fraiche
600 gr kalkon
Hacka upp allt utom lime. Stek kalkonen fort och lägg i alla grönsakerna. Tillsätt CF och saften ur lime. Värm upp. Tadá! Det äter jag nu.
(p.s man kan ha pasta till)

Voff.

Har beställt hem nya provbågar. Med all säkerhet har jag fått sämre syn och ska på kontroll när jag entrar sverige. Är tre år sedan jag senast tog tag i det och nu är det verkligen dags igen! Haha försökte och beställa helt olika vraianter men den röda tråden var visst helt oundviklig.
I helgen så jobbade jag natt (fre, lör) och kväll på söndag så uppdatering är lika med noll.
Men nu är det ny vecka (jobbar varje dag fram tills jag åker), Geir har tenta snart så han är i skolan 24/7 men Petra kommer hem ikväll!! Yay! Så vi kan äntligen återgå till trygga lunch-taco-träning-"unga mödrar" gatherings.

Det här med teknologi.

Jag är svårt uppdaterad alltid när det kommer till teknologi. Jag var emot DVD spelare fram till 2006 då vi skaffade våran första (gillar fortfarande vhs), tyckte freestyle och cd spelare var grymt fram till 2007 då jag köpte min första ipod, köpte min första dator begagnad 2008 and its still hanging och jag går fortfarande med en sex år gammal telefon bara för att den funkar.
Men nu, tiotusen år efter alla andra, ska jag kanske skaffa en iphone. Ser ut som att jag blir i norge ett tag så tänkte köra ett abonnemangsfast på ett år (en till grej, jag har aldrig haft abonnemang, hejja refillkort!).
Spännande och nervöst. Ska titta på en nästa vecka.
När man jämför såhär så ser man ganska tydligt en vinnare.

DOH!!

Man ska aldrig säga aldrig. Fan för ett nördigt uttryck men jag fick det kastat i ansiktet igår. Och det var bajs.
Visade sig att min kära vän Helene är sjuk och skulle ha påbörjat sin nattvecka igår. Nummer två i kön är jag och att säga nej är dårlig karma så jag har gått från min trygga dagsrutin till att jobba natt. Igen. Jag är fruktansvärt irriterad.
Nu längtar jag till Sverige. Det är väldigt bra schema som håller på att fyllas i!
P.s måste bara tipsa om min omelett.
3 ägg
3 champinjoner (hackade)
3 cm purjolök (hackad)
3 skivor kalkonpålägg (hackade)
Vispa äggen med liiite vatten, salt och peppar så det blir luftigt. Släng i champinjoner och purjolök, rör om och häll i stekpannan. Lägg kalkonen på toppen och stek tills det blir bra.
Tadá! Det sitter jag och äter nu.

Bara för att det är lördag.

Woooo jag har hittat den ultimata dansanti festivalen! Tomorrowland!! Bara DJs som entrar Belgien i tre dagar där det enda publiken gör är att...drum roll... DANSA! Malin Lexvall när bokar vi?
Hela festivalområdet är byggt i sagovärldarnas tema och det är 50-70 000 pers per dag som deltar i sommarens ultimata festival! Yes Roskilde, jag är fortfarande kär i dig men här har vi nog en som får dela första platsen!
BELGIEN 2012, ANYONE WANNA JOIN?
(Line up hittills http://www.tomorrowland.be/line-up/friday biljetterna släpps om en månad och förra året såldes dom slut på 5 timmar!)

Dagen igår:

Vaknade AV MIG SJÄLV klockan nio och tyckte det var så fantastiskt att det nästan hade behövt firas med tårta.
Klev upp och drack detox, käkade frulle och kollade TLC på våran fantastiska TV i vårt fantastiska vardagsrum.
Meeeen det var bara repriser och egentligen är inte den kanalen bra men jag kan inte låta bli att känna lite hatkärlek för den. Så jag kollade serier istället. Det var så kul att klockan hann bli tolv och vips var det lunch. Kalkon, brytbönor, broccoli och lök i en stekt röra. Helt okej.
Drack massa vatten.
Klockan ett GICK jag (tar 20 min) till gymmet, intervalltränade, körde mage/rygg, cyklade och GICK sen tillbaka hem. WOW!
Drack massa vatten.
Klockan fyra åt jag middag. Sallad med diverse tillbehör som kikärtor, fetaost, morötter, lök m.m
Drack massa vatten.
Sov middag i 30 minuter och färdigställde sedan mitt personliga brev och CV inför praktiksökandet.
Halv sju GICK jag (tar ca 20 min) till jobbet och pratade med miss Öskog på vägen. Hon är inte i Kiruna när jag kommer och det är buhu. Men hon ska till Bangkok så jag är happy för hennes skull!
Jobbade 19-03 och under den tiden skedde inte mycket. Några drunk-ass, en alkis som ville ha rödsprit, allt för mycket hamburgerstekning, trött humör, trist jobb, bra betalt.
Drack inte massa vatten.
Kom hem 03:11 och somnade ca 03:28 till Big Lebowski. Najs.

RSS 2.0