Fyllesjuk.

Jag har haft en fyradagars bakfylla och hoppas för gud och fosterland att den går över imorgon.  Bytte bort mitt kvällsskift idag t.o.m
Stockholmsturen var fantastiskt och nästa vecka åker jag till Sverige igen! Då går lasset till kiruna där systeryster tar studenten. Blir dessvärre mitt enda besök för sommaren om ingen sponsrar flygbiljetter på tretusen. Blä, blä, blä jag hatar dyra flygresor.
Hursom jag stannar torsdag till tisdag så alla ska komma ut och leka! Landströms lördag!!
Min present till geir från sthlm. Naaww!
Petra är på semester i sverige två veckor och det är jättetråkigt men hon lämnade sin bil så jag är ganska glad nu ändå!
Tjingeling.

Bättre helg!!

Folket som hängde i gäng i sthlm får tala för den här helgen i bilder. Det blir bara jobbigt att skriva. Ett ord bara: Euforiskt.


EUPHORIA!!!

Vi är fortfarande så lyckliga att vi gråter!! Igår var den vackraste kvällen inom svensk musik sen 1999!!!!
Ren och skär jävla glädje!!! ÄLSKAR SVERIGE!
Vi syns på första parkett 2013!




EUPHORIA!!!!!!!

April.










Hair do.

När jag inte har kunder så övar jag uppsättningar på docka.
En vacker dag vill jag göra en bruduppsättning på riktigt. Ahh...
Nog om det.
Hela Förde blomstrar och alla klär av sig. Den sjuka värmevågen är här och jag börjar bli lite misstänksam och förbereder mig på regn resten av sommaren. Bara för att inte bli besviken sen. Det här är lite för bra för att vara sant.
Ni som bor i sthlm och läser det här: Vi ska köra parkhäng i rålis på fredagskväll, kom och joina!!

Tirsdag på norska.

Oh my, oh my det är 25+ ute och jag är inomhus och stresspackar inför sthlm. Något jag faktiskt njuter av för det är bara sommarkläder som ska med och det mesta har prislappen kvar för att premiärbäras  i helg. Jobbar dubbelt idag, ska ordna parmiddag (jag+petra=sant) imorgon, jobbar dubbelt torsdag och reser till sthlm fredag morgon.
Så tokpackning i en hel timma hann jag klämma in.
Sommar sommar jag älskar dig:

Sthlm

Kiruna

Förde


Kvitter.

Nu går tiden så fort att jag inte riktigt hinner andas. Sommaren har kommit till Förde! När hände det egentligen?
Det slog mig just att jag är endast ledig två söndagar i månaden och idag är inte en av dom. Det suger lite.
Så idag vaknade jag tolv-ish och slängde i mig frukost för Geir, Eirik och Thorild hade planerat en tur uppför bystigen igen. Ni vet den som jag troligtvis aldrig mer skulle bestiga. Men de gick jättebra den här gången så ja, det blir nog ett par till turer framöver. Nu är det grillmat och sen börjar jag jobbet 17.
En bild från 2010 maj månad.


Hårtvätt:

Jag vet inte riktigt hur intressant det här är men i brist på happenings så tänkte jag visa vad jag använder dom få gångerna jag tvättar håret.
Jag använder mig bara av Redken produkter när det kommer till shampoo, balsam och inpackning (det viktigaste av det viktiga!). Då blir det antingen Real Control (lila) som innehåller massa protein, All Soft (guld) som kontrollerar mitt krull och gör håret sjukligt mjukt eller Smooth Down (brons) som är en blandning mellan första och andra.
Så först shampoo två gånger (just för att jag tvättar det så sällan), sen handdukstorka håret och i med inpackning en kvart eller mer och sist balsam. Efter det så låter jag ALLTID håret lufttorka för det blir ett jäkla barr om jag tar till fönen. När det är fuktigt hivar jag i Sebastians Potion 9 (på längderna) som bygger upp håret och sen ett serum (Björn Axén) eller en olja på topparna/längderna. Sen är jag färdig.
Förstå nu denna proceduren och varför det sker så sällan. Trots mitt yrke så hatar jag att tvätta mitt eget hår!
Jo och den hemliga ingrediensen efter att det gått ett par dagar: Torrshampo från Björn Axén!! Det är den som fixar bort fettet på nolltid och är min guldklimp, min räddare i nöden, mitt allt!

Norges nationaldag.

Invigde dagen med champagne(som uteblev för mig)frukost hos Eirik och Torild. Jag som skulle jobba var klädd som en fucking hobo (skräll) om man jämför med alla andra som hade kostym (killar) och bunad (tjejer).
Mycket inom parentes idag.
God mat som satte var det!
Första gången jag ser snyggGeir i kostym!

Veeeery nice frulle!

Sen krossade jag sönder kropp och själ på jobbet i nio timmar och nu sitter jag med en hårinpackning i soffan framför Unga Mödrar. Kul info: jag hade inte tvättat håret på 11 dagar. Nytt rekord sen min dreadsperiod. Men det bästa är att jag har fått sjukt massa komplimanger för håret senaste två dagarna. Det var ett jävla stort krull(läs KRULL)ruffs och det gick hem bl.a på salongen. Tror jag kör en till runner på den alltså.
Nu: kyckling pita för femte dagen på rad!

Onsdag eftermiddag slash kväll.

Oh my jag är riktigt dålig på facebook, funderar på att lägga ner hela verksamheten (lugn, inte än på ett tag). Men idag hade jag tre mail så minst tre personer tycker det är en bra idé att jag behåller den.
Första mailet var från Saga som ville att jag ska följa med till Thailand i augusti! Inga killar välkomna och resan kostar cirkus 5000 kr. Jävligt billigt men jag är vuxen nu och har jobb så möjligheten för sådana resor är lite långt borta.
Andra var från Conny som försökt nå mig på telefon (nej jag har inga missade samtal?!) och hade tusen frågor om våran helg i sthlm. Åhhh vad jag längtar...
Och tredje var från Geir som skickade en funny link från en funny movie!
Facebook 4 ever!!
Annars är det strejk bland bönderna här i norge och dom har stoppat utkörning av bröd. Det tycker jag är kul för mackor är det norrmän lever på så nu blir det knäcke för deras del hahaha!
Imorgon är 17 maj= deras nationaldag. Jag har turen som får jobba nio timmar och få dubbelt betalt! Hell yeah!!
Vill bara skicka en hälsning till min fina Petra som har opererat blindtarmen idag. Krya på dig min kära!

Nerd.


Likey.

Kul med fest! I like it alot.
Jag och Helene satt och skvallrade hos mig halva kvällen innan vi gick på fest hos carlings folket. Det var jäkligt nice! Mmmm visst är mina skor fantastiska? Har en sjuk hang up på platå.
Nu är jag bakfull som ett ägg och försöker desperat byta bort min kvällsvakt. Hoppas det går vägen.
Just nu håller Geir på att laga till kyckling pita som är bra medicin dagen efter.
Have fun folket!

Dip dyed forever.

Fick en frisörorgasm idag. Jag övertalade Jessica som ALDRIG har färgat håret till och gå dip dyed. Är helt överlycklig fortfarande och SE SÅ FINT DET BLEV!
Anyone wanna join?

Nu ska jag ta en snabb stödvila, hämta helene, köpa groggvirke och sen starta lördagen! Wow, det här har jag inte gjort sen påsk! Laters aligators!!

Ledig?

Jag har liksom tagit helg fast jag jobbar 9-14 imorgon och 17-24 på söndag.
Det var kvällsöppet i hela centrum och massa bra rea så självklart var jag tvungen att handla och det blev:
  • En Maxiklänning
  • 2 nagellack
  • Ett stycke jeansväst
  • En BH
Så det var min start på helgen. Imorgon efter jobbet ska jag träna, äta och dricka alkohol med Helene och sen dra på en fest som Geirs chef annordnar. På söndag ska jag vara bakis och ÄTA ända fram tills jag börjar jobbet klockan fem. Min "lediga" helg alltså.
Bjussar på en bild igen:

Luring.

Mihi jag håller på att klora kläder. Det blir überfint och ska ta bild på allt sen. Enda nackdelen är att det tar sjuhelvetes lång tid så det är nog klart först imorgon pm.
Igår klippte jag en tjej på tio år som tidigare hade varit rakad på sidan. Det var ballt och jag hade gärna varit den som gjort det igen men hon ville spara. Så vi toppade och lockade hennes hår och pratade om alla djuren som bodde på hennes gård och sen när jag var klar så sa hon att jag var superflink. Sådana gånger blir man så glad!
Jo jag gick en promenad på fyrtiofem minuter också innan jobbet för jag hinner inte träna idag eftersom jag slutar sex på salongen och börjar sju på Best.
Nämnde jag att det här är ett förpostat inlägg? HAHA!

Bjuder på en bild:

Bokad vacation!

Whiii wooo whaaa guess whaaaat! Jag har bokat biljetter till stockholm 25 maj! För det ska minsann firas att Conny fyllt 25 och det gör vi med glitter, glamour och Eurovision song contest! Me are happy!
Youre lovely daarling!
Min sista jobba-dubbelt-typ-varje dag-vecka är över i morgon. Från och med nästa vecka jobbar jag fortfarande hundra procent på salongen MEN bara tisdagar, torsdagar och varannan helg på Best. Very good gummisnodd tycker jag.
Här är snart sommaren över oss. Gräset är grönt, träden nästan och det börjar bli hyffsat varmt i luften så det går bra nu folket!

Hurtbullar.

Det här är då från en tur vi gjorde uppför nya vägen till hafstadfjället. Det var brant och jävligt och tog lång tid och jag dog säkert tio gånger och jag gör nog inte om det.
Fin utsikt var det i alla fall.

Tour the Förde.

Här är lite pics från en cykeltur vi gjorde runt förde för cirkus en vecka sen:
Vårt gamla svenskhus. Åh those times.
Geirs skola.
Fördes stolthet: Hafstadfjället. Den gula skylten visar vägen till Petra och Magnus nya hus.
Fördes andra stolthet: Pikant. Här dricker man på fredagar och det är den enda uteserveringen som serverar... öl.
Min fin fina hästtröja från weekday vintage och den kostade trehundra pix och jag är kär.

Jo...

Nu tänkte jag bjuda på mig själv och lägga upp en hiskelig bild på hur jag ser ut efter en halvtimmes intervallträning. Söt tjej.



Det här syndromet kallas pizza face. En margarita för att vara mer specifik. Ganska exakt tio minuter efter att bilden togs så började det framträda vita områden över ansiktet som representerar osten och det röda är då tomatsåsen. Tadá, en pizza margarita. Så här ser jag nästan alltid ut efter träning och mer mongo kan det inte bli.
Ja det är babyhår och det blir jag inte av med. Slutdisskuterat Daniel!

Lördagen den femte i femte.

Det börjar gå lite utför här på bloggen. Herregud bilder på min tehylla och onödig info om mitt sovbeteende.
Jag är glada för att ni läser.
Geir fick provsmaka en laxrätt på rema (matbutikskedja) igår och idag lagade han till den.
Färsk lax
Citronpeppar
Färsk broccoli
Creme Fraiche
Soya
Enkelt, snabbt och ja, jävligt sunt. Fy farao vad gott det var.
Har jobbhelg på best nu så jobbar fre 23-04, lör 23-05 och sön 17-24. Gick en promenad till centrum idag med Saga i telefonen. För 63kr på kontankortet fick jag 25min samtalstid. Väl använda pengar!
Jag köpte två snusnäsdukar som jag knyter runt huvudet och ett kit med tandblekning som räcker för ett år. Så snart kommer det upp spännande för och efterbilder på mina tänder så stay tuned!

2 years (and 4 days)

Jag och Geir hade visst anniversery i lördags men det glömde vi bort. Det gjorde vi förra året också. Vi glömmer typ bort alla hjärtans dag också bara för att vi inte firar det.
Men jag fick en present igår ändå bara för att vi glömt och fast vi inte firar och det var den finaste långkjolen jag någonsin ägt!
Jag älskar när du köper kläder till mig bro!
Idag provade jag på spinning plus pilates efter varandra och det gick suuuuuper. Så den kombon är fast tid varannan vecka från och med nu.
Petra är i sverige igen (!) och jag får låna hennes bil. Igen. Jag är så lycklig!

RSS 2.0