Hej då.

Gud så mycket tid man får över till att bara tänka på massa saker när man går hemma hela dagarna. 
På jobb och utbildning och pengar och framtid och resor och mål och sushi och kläder och lägenhet och godis och sommar. Och framtid och nutid och dåtid.
 
Jag har iallafall beslutat att sluta blogga för en stund. Det startade en majdag 2009 i Mo i rana där mallan bodde för tillfället. Idén var väll mest att hon skulle läsa min blogg och jag skulle läsa hennes. Och så var det i ett halvår tills bloggen blev en reseblogg och sen har det rullat på. Men nu, en januaridag 2013, kände jag att det behövs en paus. Jag vet inte riktigt varför, kanske ska hitta ett annat sätt att vara kreativ på. Och funkar inte det så kommer jag tillbaka!
 
So long suckers! Nee, vi hörs kanske snart igen. Nu är det ju en chans för sverige kan börja ringa till hit, så jäkla dyrt är det inte! Och hälsa på är helt okej det med!
 
Tack och hej för mig!

Kliar i fingrarna.

Håller på att handla lite saker (läs skor. och kläder) från internet mitt i all denna sjukdom slash vila stadiet som jag befinner mig i. Har också pratat i telefon hela morgonen med Anna sen Hanna sen Sara. Börjar friskna till här och känner mig sällskapssjuk och lite rastlös. Men jag ska vila till mig hela vägen fram till söndag och DÅ ta en tur till puls för att starta mitt träningsår. Jisses vad jag kommer samla på mig energi. 
Har även kollat flygbiljetter till sthlm (28 februari), oslo (11 april) och berlin (obestämt datum). Ho ho massa att se framemot, likey likey.
 
Är inte mina nybeställda skor fiiiina?! Och min tröja?! Och mina byxor som jag inte hittade någon bild på.
 

...

Aha så nu är jag sjukskriven till måndag och går på medicin som gör att jag inte får köra bil. Sov till tolv, lär säkert sova middag, åt grym frukost, slö kollar tv och hänger runt. Har ju aldrig varit sjukskriven så här länge men har fått tips om att vila och äta. Det går ingen nöd på mig.


Sjukstuga del 3

Lördagsfikat blev inställt pga sjukdom (från min sida) och jag är fortfarande soff/sängliggande. För er som undrar. Jävligt långtråkigt och jobbigt. Men när man har en kompis som Petra som kommer förbi med oreocake... då har man det bra.
Smet iväg på Coop en sväng för att handla mat (där hade vi kul med lösögon mehe) och sen till elkjöp för att titta på en juicemaskin. En sån ska jag ha!!


Rapport från sjukstugan del 2

Såklart att jag som aldrig blir sjuk ska åka på en smäll och bli soff/sängliggande hela första veckan av nya året. Jag tycker så synd om mig.
Det jag gör hela dagarna är sover, äter, dricker te, sover, kollar serier (börjar bli less på det) och snyter mig säkert sjuttio gånger. Kan fortfarande inte harkla upp slem så den åker ner igen. Geir har vart i farten igen mehe.


Snörvel.

Rapport från sjukstugan. Inled nya året med sjukskrivning och här sitter jag nu och snörvlar och hostar och ska få komma till min fastlege på måndag. Jahapp. Så Geir står för underhållningen med sin nya hobby haha. Lösögon köpta på ebay (?). Jag har då haft det roligt med snapchats hela kvällen.


Happy b-day farling!

Well aint I an awesome girlfriend!
Lägg märke till matchande piercingar. Awww. Geir fick biljetter till mumford and sons i Oslo 11 april så guess what, lång weekend hos Sidsel (som jag inte träffat på ettusenett år!! Whiii!!) och hennes boyfriend i deras nya lägenhet. Det kommer bli helt fantastiskt!
Happy 2013 som kommer bli feeeett.


RSS 2.0