Vi tar oss frammat.

Sitter nu i en sketen by utanfor Byron Bay. Har mott upp kirunabor (Sebbe och Max) sa Elin far nu en chans att ova pa sin norrlandska.

Kanner att jag inte gav en rattvis recension av sydney. Sa mycket att beratta men sa jobbigt att skriva.
Vill erkanna att det ar latt den basta storstaden genom tiderna! Vi alskade Sydney! Mest kanske for att vi upplevde stan genom en australienares ogon istallet for en backpackers.

Hursom sa aker vi imorgon till Brisbane och hanger dar tills alla skolungdomar dragit fran Byron sa vi kan bege oss dit. For just nu ar alla hostel overfulla eftersom det tydligen ar lov har.

Idag har vi varje fall haft den basta dagen! Drog ut pa cykeltur och hittade en overgiven strand som var langgrund och hade enorma vagor. Klippor och smafisk overallt.  Tillfoljd av det har jag dock gatt och brant mig over hela kroppen sa det ar langarmat som galler ett par dagar frammat. What to do.
Nästa destination!

Då var vi färdiga med Sydney. Efter eviga promenader, strandhäng, caféhäng, barhäng, soffhäng så har vi beslutat att åka vidare till Byron Bay. Måste skola in Elin på surfing så man slipper skämmas när livvakterna räddar henne från kallsup.

Vi har hunnit med det mesta som borde hinnas med och struntat i det som inte borde göras.

    


Btw så kommer internet tillgängligheten vara betydligt mindre.
Thats all folks!

We did the alley yeasterday!

Nu är vi inne på dag fyra.
Jag och Elin är inte tillräckligt coola ännu för att bli kallade backpackers (vi är nog snarare bratpackers) eftersom vi lever alltför bekvämt med våra rullväskor.
Vi är nu i klass med senior turisterna som kollar in operahuset och smörjer in sig med solfaktor 30 varannan timme.

Vi har hunnit upptäcka Sydneys uteliv som är en klass för sig. När uteställen börjar stänga ner och kvällen fortfarande är ung så tar du en sista take away öl i baren och sätter dig sedan med ditt häng gäng i en gränd.
Och det var vad vi gjorde igår. We did the alley!!

                 

Vi har även hunnit med premiären på stranden Coogeebeach! Helt okej.

                              

Nu är klockan två på natten hemma och tolv på dagen här så vi tänkte dra en sväng till stranden idag med. Hoppas ullsockarna värmer!!

See ya!

...goes Sydney!

Hej Mamma, vänner, ovänner, stalkers, djur och resten av familjen! Nu är vi igång!
Efter att ha rest 26 timmar, åkt igenom tre olika tidszoner och funderat över asiaters hypokondri så är vi nu framme i Sydney hos kära, kära Malin. Det är i hennes boende, som delas med tre andra, som vi ska spendera resans första månad.

Dag ett är avklarad där vi hunnit med ett mål fläskpannkaka, kaviarfrukost, besöka Malins jobb, tappat bort oss påväg till Malins jobb, åkt taxi två gånger och plöjt igenom 4 marie claire. Imorgon ska jag på jakt efter ett simkort. Det kommer dock inte att ske eftersom planering, jag och tid inte går ihop. Så mamma, jag hör av mig i slutet på veckan med mitt nya nr.

Imorgon väntas det bli 35 plusgrader och jag har redan börjat svettas av tanken. Btw ligger vi tio timmar före i tiden så facebook-chatt är ju inget som kommer att användas.

Nighttime! Godmorgon Sverige, God Night Sydney!

RSS 2.0