Stolt.

Så nu när ens namn har hamnat på salongen, betyder det att man blir här ett tag? Ja!
Feeling pretty proud. Det är ett bra gäng som jobbar här.
Gillar att mamma och pappa hamnade med på bilden hö hö
 
Såå... torsdag är lika med dubbeljobb, fredag lika med jobb på dagen och fri på kvällen och lördag lika med jobb på salongen och arty party på kvällen. Jag och Petra flyttar våran lördagsdate till fredag så hon får sova middag innan festen. Imorrn ska jag handla in ramar och sen ska jag berätta varför. Spännande haaa?
 
 

P.S Ohoy jag glömde tacka lovely darling som faktiskt fixade mitt rosa hår. Awesome boyfriend!

 

My first pink day.

My new hair and I freaking love it. Precis vad jag behöver nu, ROSA!! Kan knappt bärga mig tills jag gått igenom färgerna lila, blå, grön och röd. Funny FUNNY! Fått bra respons, tack tack för det.
 
Idag har vi börjat ladda för festen vi ska ha på salongen lördagkväll. Handlat in boose och plastglas. Det som behövs. Nejdå vi handlade också papptallrikar (till tapas), lime (till bål/drink), mango (till bål), stearinljus (till stämningen), chips (till snacksbordet), sprite (till bål och no drinkers) och lite mer. Det ska bli kul.
 



Hair do.

Ey caramba nu sker det och jag är hyperladdad!
Mumsig moodboard. Jag blir sjukt sötsugen.
 




Stackars mig.

Det här är historiskt och lite galet. Men jag är sjukskriven idag. För första gången sen 2007 när jag jobbade på domus och kräktes på jobbet!! Anledning- min hals är trasig och gör ont. Jag kan inte prata och i mitt jobb blir det lite komplicerat att undvika. Och så har jag fått cirkus fyra timmars sömn inatt.
Så jag och flugorna ska hänga inomhus idag. Bra måndag.
 
Den här bilden tillägnar jag slidi, min för evigt tedrickande kompis!

Sunday do.

Jaha den här veckan gick ju inte lite fort.
Igår steg jag upp vid tolv tiden och åkte på lunchdate i vanlig ordning med Petra och den här gången fick Magnus också följa med. Vi har snart plöjt igenom hela Fördes café utbud. Jag provade en massa kläder bara för att plåga mig själv med mitt köpstopp och la undan en tröja t.o.m. men den ska jag inte köpa!!
Sen åkte jag och Geir till Eirik och Torhild där jag tjänade lite snabba cash på två herrklippningar. Very good till en som måste leva på snyltning fram till 3 september. Åkte hem, sov, åt två mackor och jobbade 23 till fem.
Söndag alltså. Äta, träna, jobba punkt
 
Jag har sån himla lust att börja hobbysnusa. Jävligt fel land att välja för det, 82 spänn för en snusdosa är sjukt. Och ännu mer fel att börja med det när man är som fattigast. Vi får lägga det på is en stund.
 
High five på den.

Den här bilden har Sidsel taggat mig i som hon fann på en plats nånstans för ett tag sen!
Hon har en lika kul blogg som jag :)
http://skyrud.blogspot.no/
 
 

Fredags fun.

Wheeee jag fick paket på posten idag!
Hannah my montana har skickat tirsor från Gotland med KAOS trycket på (se nedan, så jävla fett) och vi kommer aldrig ta dom av. Du är bra du min kära kompis!
 
Har faktiskt tränat på puls idag (!!) var typ två veckor sen sist. Men nu suger vädret och det börjar säkert bli kallt och mörkt och tråkigt snart så då är det lika bra att bara köra igång igen. Ja, sommaren är över. Fan.
Well, well ska sova middag nu, börjar jobba igen 23 noll noll. Tjohej!
 

...

Hey hey hey!
Lata dagar det här. Jag är inne på dag 10 av mina 20 jobbdagar i sträck. Så det är det jag gör. Och sover och äter. Idag fick jag äntligen min rosa hårfärg så nästa vecka kör vi!
 
Första september invigs bystigen här i Förde (som jag knatat upp två gånger tidigare) och då blir det fest. Först ska vi självfallet gå vägen som är ca 700m i 90 graders lutning och typ två hundra trappsteg. Efter det bjuder våran chef in till fest på salongen och bjuder oss även på biljetter till festen som är på hotellet. Pretty awesome.
 
Det är typ flugsäsong här och jag hatar dom av hela mitt hjärta.
Nu ska jag typ hänga i soffan, kanske somna, hämta en full Geir 2 ish, sova mer och sen vakna för att jobba och sen jobba igen!
 
 

Pit stop.

Den här helgen så hänger jag hos Petra och blir serverad tvårätters, ett eget sovrum och bil. Det är som att bo på hotell and I like it! Även fast jag har dubbel jobbhelg så känns det som att man är ledig! Petra däremot har ledigt men hennes kille jobbar så mitt jobb är att underhålla henne mellan mitt jobb och min sömn. Det är inte så svårt.
Nästa vecka åker Magnus (petras dude) på kurs så jag kanske stannar här ett par dagar till för full service mot underhållning haha.
 
Jag har inte fått min rosa färg på posten än och det är irriterande för jag är taggad för förändring nu!
 

I lördags.

Pics från lördagens bravader.
Bra band, kult folk, äckliga shots, awesome kväll.
 
 

Babyboom!

Åh men äntligen har jag fått klartecken att berätta!
Min kära Petra och hennes Magnus väntar bebis!!! YAY VI SKA FÅ BARN (nej inte du sofia)!!
Och gissa vem som ska få bli gudmor (/fadder)? Moí! Jag är så himla stolt. Grattis till er mina kära!!
 
 
Naaaww.... <3

Helgen är här.

Åh Pride i sthlm har passerat och det var väldigt trist att inte vara där!! Förra året var jag en hejjare hela veckan!
Men Conny var där och jag är så stolt, han har fått lockar! Min blivande roomie <3
 
 
 
Igår åt jag godis till middag och gick ut på vitvinsfylla. Det var kuuuul! Första gången sen tvåtusentio jag var på träsket en fredag (det är artonårsgräns och alla artonåringar är där). Så nu har man gjort det för i år, check.
Idag är det strålande sol, sol, sol och varmt, varmt, varmt så vi ska ut, ut, ut nu och hänga i parken och äta mat och dricka lärre. Sen ska vi ut ikväll med. Fin helg!
 
 
 

Måndagstjej.

Pysslade lite mitt i allt soffhäng förra veckan. Hittade fram ett par schhhletna jeans som jag faktiskt hittade i kauppinen förra vintern och har säkert tillhört någons gamla pojkvän eller dylikt. Haha!
Det är nämligen så att jag har total köpstopp av kläder och skor fram till 29 oktober. Så nu hittar jag andra alternativ av att fixa till lite trötta plagg. Det är ganska kul. Whatever.
 
Jo det är nämligen så att jag flyttar tillbaka till sthlm sex veckor från och med den 29e (för att gå klart min utbildning på BAA) och ska bli roomie med min fantastiska Conny! Det är en dröm vi haft länge att bo tillsammans som nu går i uppfyllelse. Därför behöver jag pengar till hyra, mat och massa underhållning eftersom jag inte heller får någon lön i december.  Cant wait!
 
Jeans a la nitar a la jeans.
 
 
 
 
 
 

Pink lady.

Jaha då var min ledigvecka över. Helt okej, jag är redo för jobb. Har min 9-16 vecka nu och ledig nästa helg, so no complains.
Det har varit helt fantastiskt att inte vakna till en väckarklocka en enda gång och ändå kliva upp av mig själv runt tio varje dag. Skillat!
 
Har lagt en beställning på EN av dessa hårfärger idag. Jag övervägde i ca tio minuter och ska bli spännande när jag väl får i det i håret. Det är en hårfärg som släpper med tiden så inget forever and ever här. Jag tror att vi struntar i topparna och kör det hela ljusa paritet den här gången!! Whii!
Vilken av dom det blev avslöjar jag sen... det här är första gången sen dreadstiden som jag behållit samma hårfärg och frisyr så pass länge. Time for change folket! Hihi Mallan nu sker det :)
 
 

Lördagsnöjen.

Kalas hos Petra som fyller 28!
Sverige representing med smörgåstårta, prinsesstårta (som strejkar idag och inte vill laddas upp här) och massa svenska flaggor (ni skulle sett prinsesstårtan!!). Allting made by Petra och Magnus.
Fick bra matkoma efter det här.
 
Nu ligger jag i soffan med godis och tv och dator och blir här resten av kvällen. Chillpill lördag for the win. Mjau.
 

Over and semester.

Det är rätt trevligt att turista runt i sitt eget område. Det är ju så satans fint! Älskar mig, mami och papi i Bruce tirsor. High five!
Nu har dom åkt och jag fortsätter min semester. I soffan farmför tv och dator och här blir jag liggandes till måndag när jag måste jobba. Seeeees!
 

Besök.

 Yay turist 2000!
Vi måndags har vi visat mami och papi hela stan, mina jobb, vattenfall, museum med gamla lador, fjorden och parken. Dom är väldigt förälskade i naturen  och tycker det är helt ok att jag bor här.
 
 
Igår gick vi upp för hafstadfjället och det tog tre timmar. Holy Moly.
Sen föråt jag mig på godis och glass hela kvällen.
 

RSS 2.0