Hejja Stockholm lördag #1

Goes gay tonight! Lovely!
 
 
 
...väldigt förpostat inlägg.

Dan före dan.

Så här är det färdiga resultatet av mitt bidrag till NM (som står för norska mästerskapen och inte nordiska som mina svenska läsare säkert tror).
Känns bra. Väldigt bra. Och sista bilden på mig är ingen ego bild utan den ska vara med som en representation av mig till tävlingen. Vi kör defenetivit igen nästa år!
 
Sista kvällen i Förde och vi myser på med tacos, chirre, dirre, lärre, karra och nya favoriterien!!! Sherlock Holmes!! Se den its fuck-ing-fan-tastic!
Vi syns på svenska sidan :)
 

Dan före dan före doppardan.

Whio whio två dagar kvar woop woop!
Bjöd på kake idag på jobbet. Fixade den helt själv för 129kr på Spar. Sen har vintern kommit. Det har öst ner snö hela dagen och jag blir lite smålycklig! Bilderna till tävlingen är nu inskickade så vi kan hålla tummarna i smyg. Även fast det bara var en rolig grej. Jobbar nu min sista kväll på best innan avfärd och jag tycker det är helt okej!


Sista gång.

Nu var det sista gången vi fotade projekt Årets lärling 2013. Och det gick jävligt bra. Duktiga, duktiga Remi och Jessica. Dom borde få en miljon var!


Kväll.

Det här med att äta fast man inte är hungrig men vill ha något att tugga på och inte toy. Jobbigt läge.
Jag tar kväll nu efter en dag med jobb och en kväll med kurs.
Nighty night.


Och så var den helgen över!

Ohhh härliga shoeheaven! The best place to be. Dessa har precis hamnat i min ägo och dom väntar snällt på mig i sthlm i Connys lägenhet. Euphoria.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så då är det dags att sticka iväg till jobbet snart och innan det träning och innan det soffhäng. Nu är det sex dagar kvar. Sex dagar på salongen och två kvällar på Best. Sen folket har jag mina sex veckor med no stress, no work and alot of fun!
 
 

Burger!

Jobbar dubbelt dig och unnar mig därför min första hamburgare på nio veckor. Precis så här ska den ätas med mycket sallad, lök, lite majs (jag börjar bli norsk ja) och en fet klirre räksallad. Och en cola box. Och bestick såklart! Att äta mat med händerna är creepy och jag skulle önska mig en specialdesignad gaffel till chips och ostbågar. Ja jag är det enda retardet som ber om bestick på donken.


Konst till vår vägg.

Det finns en konstnär här i förde som är ofta in på bensinstationen och handlar tidningen. Vi brukar prata massa och han visar bilder på sina barnbarn på telefonen och sånt. Av och till ger han mig bilder på tavlor han målat och när jag visade den första jag fick till Geir så fick han helt fnatt. Dom är tydligen populära och kostar massvis. Alla jag fått är kopior men en är riktig och det är den största i mitten! Plus att han signerat alla åt mig också. Han är min vän han. Oddvar Torsheim är namnet, Google it!
Gosh.

Jesus christ superstar vad trött jag är. Och jag är inte klar på jobbet förens elva ikväll. Gahh. Så det jag gör för att fördriva tiden är att skriva listor. Saker jag ska packa till Sthlm, grejer jag måste få gjort innan jag åker, maten till birthday bash, rangordna telefonsamtal med mera med mera. Tro mig det är kul, listor är det bästa som finns!

Två låtar som går lite på repeat. Geir är ofta min musik källa men the killers har hängt med länge!


Manshög. Haha auto correct!

Mina ben är dubbla storleken i skrivande stund. So you know.
Hoff vilken evighetsdag (fast positivt). Hade kurs på FO i vanlig ordning den här tiden på månaden, det var helt okej. Sen intervall tränade jag i mina nya skor och det var väldigt okej!
Sen hade vi kursen på salongen där vi lärde ett dussin tjejer att fläta flätor och pimpa vardagsfrisyren. Ja och det var också väldigt okej!

Fick just reda på att världens dyraste vätska är skrivarbläck som kostar 5654 dollar per liter. Och för att motverka brainfreeze ska man slicka sig i gommen. Se där ja.


Lat.

Klev upp elva idag med en liten hint av bakfylla men det gick bra. Vi var ute en tur och flög med Geirs nya leksaks helikopter! Den är ganska kul som kan filma och allt. Jag kollade på och drack chai latte. Sov sen middag i tre timmar, klippte Eirik och har nu kommit hem från bion, taken 2, som vi var på med Petra och Magnus. Imorgon är det kurs på dagen och sen våran kurs på kvällen och det ska bli kul!


Birthday! Nästan.

Måste bara speed blogga om kvällen. Efter jobb och lördagsdate (med Petra såklart) så bestämde jag och Geir oss för att gå ut! Och innan festen blev vi bjudna på tacos hos Petra och Magnus och där... Väntade min för tidiga 25års present! Och Petra är en master på det området så jag fick något jag VERKLIGEN behöver men inte vill betala för själv. Hon är duktig hon. Annars tänkte jag fullföra kvällen med alkohol, dans och hör här, LEDIGT IMORRN! Första dagen på tusen år! Älskart!


Friday Im free.

Gud vilken hejjare jag är på att blogga nuförtiden!
Fredagsfri whii! Dricker yogi te och kollar TLC. Perfect! Är sjukt beroende av yogi btw och måste ha minst två koppar om dagen och måste absolut läsa citaten minst två ggr. Ni borde testa, finns massa goda smaker.
Jag och Leah shoppade idag. Hon fyllde år i augusti och fick en försenad present nu. Ett par shorts och en tröja. Good karma for me!
Annars då? Jag tänkte chilledilla i soffan resten av kvällen oh yeah.


Torsdag. Yeah.

Det är lovat sol hela helgen! Fantastiskt! Och se så fint väder det var imorse på min morgonpromenad! Lööövely!
Leah 9 år är på besök igen och imorgon ska hon och jag gå i butiker och köra all in girl-time. Och jag jobbar inte natt. Cant belive it.

Körde lite fotosession idag igen och det blev nog sista. Nu är det Remis jobb att fixa bilderna och sen får vi se vad som sker.
Snart helg jaaa!


Jepsipepsi.

Det är skönt att kunna blogga från telefonen dagar som denna när man jobbar tretton timmar och inte har dator. Den lilla nackdelen är att det blir en del felstavningar med mina korvfingrar (hej thuesday?!) och jag ber om ursäkt för förti rader med obegripliga bokstavskombinationer. Yes.

Jag har blivit erbjuden ledigt fredag, lördag natt och det kunde jag bara inte säga nej till! Det är mest kroppen som protesterar den här veckan så tack Tuva! Jobbar fortfarande på salongen fredag, lördag och sen Best på söndag. Men ändå! Vad ska jag finna på med all den fritiden woho!
17 dagar till Sthlm, 24 dagar till birthday bash, 33 dagar utan alkohol, 31 jobbdagar i rad och snart sex veckor med chill i skolan! Ahhh.

Very nice workshoes:


Thuesday hole day.

Idag är en bra dag. Pigg, fint väder och ett allmänt happy face. Hade en arbetskollega från best på salongen idag som ville göra ombre (säkert tjugonde jag gör nu så det börjar nog bli mitt signum) och hon blev väldigt, väldigt happy och då blir jag lika glad!

Annars ska jag se gravid film med Petra och Camilla ikväll och innan det ska det tränas och ätas.
Och så dagens yogi:https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1196826/images/2012/pic_50740df2e087c3385753e37b.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1196826/images/2012/pic_50740e0de087c33863659c61.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1196826/images/2012/pic_50740e0eddf2b31c86000107.jpg" class="image">


Oct. 08, 2012

Blä blä och blä. Jag tillägnar det här inlägget till mig själv och jag måste få gnälla av mig lite. Idag är det alltså måndag aka min lediga kväll men jag har tagit på mig extrajobb på best och börjar redan kl fem. Dessutom så ska vi hålla i en kurs på salongen dom nästa två måndagar som kommer vilket betyder att mina lediga måndagskvällar är borta. Det är min 28e arbetsdag utan ledigt och jag börjar bli liiite grinig. Men jag har världens bästa iPhone som jag fått från världens bästa pojkvän så jag är lite glad också. Första inlägget från telefonen yay!
Dagens yogi:


Whiiiii!!!

Oh my god I cant belive it!
Jag har fått en för tidig födelsedagspresent av Geir och jag fick en IPHONE! IM IN HEAVEN!! Jag måste typ ta ledigt från jobbet idag så jag kan sitta och leka med den! Det är väldigt trögt att komma igång. Gillar inte att uppdatera mig inom teknologin och det första jag fick besked om var att skriva med tummen och inte pekfingret hehe. Åh jag kan knappt tro att det är sant!! Det här är bland det finaste jag någonsin har fått! Hey material girl!
 

Yupp.

Jag och Jeanette har styrt salongen själva idag för alla andra är på kurs. Det var kul. Hittade en död fladdermus i smutstvätten och tänkte först att det var en leksak. Näppligen. Den var riktig och död stackarn.
Hade full rulle med tre klipp och en färg. 
Fikade med Petra efter jobbet (lördagsdate for the win!) och sen började jag jobba igen 16 till 23!
 
Happy Lördag!!
 
 
p.s förpostat inlägg

Foto numero 1

Jag, Jessica och Remi teamade jävligt bra igår. Vi tog fina vilder och allt gick som på räls. Jag är lärling, Remi har precis blivit utbildad fotograf och Jessica har en eller två fotojobb på sitt CV men likaväl gör vi det hyffsat och det är allt som behövs. 
 
Idag firar jag 25 jobbdagar i sträck. Överväger starkt att åka ner till butiken för att köpa godis. Har näppligen inte ätit en bit på fyra veckor OMG!
 
Behind the scene:

Förpostat inlägg.

Petra kom hem i tisdagskväll och hennes bebismage har blivit STOR! På bara två veckor. Det enda negativa med deras hemkomst var att jag fick snällt ge tillbaka bilen som jag lånat. Bye, bye audi, hej, hej promenadskor.
 
 
Men bland det bästa var att hon hade med sig a little piece of sweden. Skivbar leverpastej, jag döör! Halva är redan hetsäten.
 
 
Så då är balansen tillbaka när hon är här igen. Lördagsdate, tacokvällar och långa telefonsamtal. Tack kära för att du är svensk och bor i Förde! <3

Energi 1 2 3

Men för en dag. Nu ska ni få höra.
 
Vaknade till väckarklockan halv åtta efter fyra timmars sömn och på en gång slogs någon typ av uppsparad energimotor igång (mer av sånt tack!) som fick mig att äta frukost och gå till jobbet. 
Haft kunder i sträck hela dagen (varav en var ombre färgning, very happy) och gjort att tröttheten inte tog över. Geir hämtade mig helt oplanerat från jobbet klockan fyra (älskar) och vi åkte hem. Direkt satte jag igång med att laga matlådor till imorgon plus fredag, åt fem knäckebröd, raggade modeller till min BAA examen, tog på träningskläder och åkte till gymmet.
 
Jag provade på en ny typ av intervallträning som var fantastisk: uppvärmning 10min på valfri nivå, Börja sen på nivå 9 och kör 45sek, hoppa av bandet 15sek och höj samtidigt två steg (9,2) och fortsätt så tills det totalt gått 30min. Väldigt effektivt och väldigt kul. På riktigt.
 
Sen duscha, dricka proteinshake och åka direkt till Tigi kurs på sunnfjord hotell.
3 timmar senare och fullmatad med inspo sitter jag nu i soffan och går fortfarande på sparad energi. 
Jag-måste-sova.
Imorgon är det på igen med jobb 9-17, min första uppsättning till tävlingen inkl. fotografering, personalmöte på Best och sen jobba kvällen 19-23. Lord have mercy.
 
 

Första oktober. Måndag.

På måndagar har jag alltid garanterat ledigt på kvällen. Det är min heliga dag och jag försöker göra det mesta för att inte byta bort den. Så jag lyckas alltid blogga på måndagar!
Min tidiga vecka på salongen så idag slutade jag fyra och skyndade mig bort till Puls för att delta i 45min spinning. Helt okej. Gick sen till Bunnpris och handlade mat och när jag kom hem lagade jag mat. Fetaost-vitlök-chili biffar med en jevligt nice side salad. Så nu är jag mätt, kollar i min nya tidning som jag också köpt, ska snart kolla några avsnitt true blood och lägga mig tidigt. Geir har snart tenta så han hänger i skolan. 
 
Första oktober alltså och det är officiellt höst. Min bästa årstid. För exakt ett år sen på dagen så var jag på konsert på grönan med Simon, Michel och Tina. Jag var astrött och kollade bara halva och jag kommer inte ens ihåg vilka det var. Något svensk-komunist-80tals band. 
Åh jag är sugen på konsert snart. The Killers ska ut på turné och jag ska tamejfan få tag i biljetter!
 
 
Dated one year ago at Grönan.

RSS 2.0