Still goes Byron.

Och ja, jag ar fortfarande har. Men nu har jag fatt sallskap av mina nollattor Malin och Elin. Imorgon ar det en ny tatuering som ska ristas in och Elin ska gora sin tunga piercad. Malin som fortfarande ar oskuld i alla omraden (inte ens hal i oronen) och vi forsoker overtala henne till att go wild n crazy. Ikvall kommer varan van Marion hit over en natt bara for att gora Byron med oss en sista gang innan vi skiljs at.

Veckan ar nagorlunda planerad. Eller rattare sagt, vi vet att vi ska vara har till den 26e och sen dra till Brisbane over nyar (Vi alskar Brisbane!!). Letar fortfarande efter kottbullar och lax. Nagra ideer? (nej petra Brisbanes IKEA ar for langt bort). Om ni skulle fa ett infall att skicka minsta julklapp sa hor av er till mitt nr.

PUSS

We like it.

Da hamnade jag i Byron Bay med en massa engelsman. Dagarna ar fyllda med surfing, cykling, longboard, utekvallar och en massa somn for att kunna borja om igen. Idag har jag piercat om min tunga och ikvall ar det sangria-night pa hostelet.

Elin ar fortfarande pa surfcamp men hon och Malin kommer till mig pa fredag och vi har bestamt oss for att fira julen har i Byron. Forsoker ivrigt fa tag pa en nagorlunda "svensk" restaurang till jul men det ar hopplost. Jag vill ha kottbullar och lax!! Gud nade om jag maste ata pizza eller subway. Da svalter jag hellre.

Mitt har (som jag fargade gul/rott/orange innan jag for) har antligen borjat anta en blond ton sa nu kanske det ar dags att trada fram pa facebook da jag inte langre ser ut som en solblekt morot. Ett album kommer.

Xavier rudd - Come let go (bara for att pa ett ungefar beskriva stamningen har)

Thank you!


Nu blir jag ensam..

Om en timme aker Elin ivag utan mig for att kora ett surfcamp fran Byron till Sydney. Sa i en hel vecka ska jag tuffa runt sjalv! Eller ja, jag och tva killar drar till Byron Bay imorgon sa det ska nog ga bra.

I forrigar var jag och Elin (tillsammans med fyra engelsman) pa Green Day konsert!! Och mina vanner, alskade och alskare, det var helt klart topp tre av dom basta konerter jag nagonsin beskadat!!

Varmen borjar ta kal pa oss, 36+ igar och det vantas bli varre. Nu ar den australienska sommaren igang!
I borjan pa Januari ar det bestamt att vi drar till en farm utanfor Noosa dar vi ska jobba med hastar (det ar Elin som fatt valja) och aven jobba i deras tradgard. Dar lar vall jag hamna eftersom jag aldrig ridit i hela mitt liv.

Snart ar det jul!!

this is AWESOME!

En vecka i Brisbane har passerat och fyra blev två. Pojkarna drog i torsdags.
Jag och Elin stormtrivs här som handen i handsken! Bor på ett hostel med nästan bara engelskmän vilket vi tackar för eftersom det annars kryllar av tyskar. Vi hatar tyskar och våran engelska har blivit riktigt bra!
   Idag har jag och Elin blivit WWOOF (willing workers on organic farms) medlemmar så vi har suttit och letat farmer som vi vill jobba på!


                              
                                  Hamnade på efterfest i ett penthouse! Utsikten gick inte
                                                              och klaga på.


                             
                                   Och här är tatueringen som jag gjorde när vi hade ett
                                                busstop i Byron Bay. Förlåt Mamma!


Jag och Elin har börjat köra longboard. Jag fick min gratis (det var en gäst som glömt den på hostelet och då tyckte dom som jobbade här att jag skulle ta den. Tack, tack) och Elin (lite tjurig) fick köpa sin. Så nu cruisar vi runt på brisbanes gator. Elin lämnar mig på fredag för hennes surfcamp så jag ska då spendera en vecka i ensamheten. Ska bli intressant att se vars jag hamnar!






RSS 2.0