Frekking cold.

I tisdags var vi i luleå över dagen för mellandagsrean. Jag menar, vem åker inte 40mil för kläder och lite sushi?
Jag och Geir i pappas trevliga arbetsbil med två säten och ingen stjärtvärmare. Det var för sabla kallt men väldigt fint efter vägarna. Vi stannade till i skaulo för att käka medhavd briemacka och dricka loka päron och försökte med en bild på mätaren men kameran var lite i strejk pga kylan så den blev rätt suddig.

Stress, kallt, mycket folk men ett par byxor och en tröja rikare för min del och en jacka för Geir.
Vi hann hälsa på Sara på Vero Moda också.
Helt ärligt var det sushin som lockade mest så 16 bitar senare för mig och 14 för Geir, så åkte vi hem.


Uppdatering! Xmas!Tomtegröt, Geir fick mandeln, morgonpaket med Dior, julmust, familjespel, tända ljus, godisbord, sockersjuk, snö, Kalle Anka, -14, JULMAT, matkoma, middagsvila, film, paketöppning, efterätt, mys, sömn.


GOD JUL FOLKET!

(det kommer en dödsbra uppdatering med bilder senare)
have a superduper xmas!

Home sweet Kauppinen!

Hemma, hemma, hemma! -17 och snöstorm!
Huset är julpyntat med 1000 tomtar och en gran som har en släng av anorexi. Men bättre med en smal gran som luktar gott än en fet i plast som luktar noll.

Kom hem i förrigår men hunnit med tre julklapps inköp, socialiserat med Malin, Cissi, Jerry och diverse syskon, hunnit söka på olika lägenheter i sthlm (hör av er om ni vet något) och nästan, nästan packat upp mina fyra väskor (dragkedjan är öppnad) och skickat iväg två paket.

I jul önskar jag mig en sodastream för livet går inte att leva utan kolsyra!
Ministopp.

Tre sushimål, tre kilo mer, 30L läsk, tresusen kronor fattigare och tre dagar senare så är jag inne på min sista natt i Umeå. Saga har varit en excellent värd och visat mig alltifrån sina bak-skills till sin 80cm madrass som blev min säng (klagar inte!). Utgång, hemgång, stan, tv, fika, kakor, sömn. Lite men långa ingredienser i min minivaccation.
Imorgon anländer jag till kiruna 13:58 och jag förväntar mig en kommité och en safari laxmacka utan tomat och citron på valfritt bröd.

Kommer att hålla min röv i kauppinen fram till nästa år och där existerar varken kabel tv eller internet. Det är ju nice att man har vänner som äger både och.

Förresten, om någon vet något om hus/rum/lägenhet/båt/husvagn i sthlm som kan hyras under en längre tid med start i januari så är jag dödstacksam för svar. Plats för två bör det vara!

Jag har saknat sverige! Tacka vet jag julmust.

Propellerplan nästa.

Whooho då lämnar vi lusekofta landet om 4 timmar (med ett stygn av sorg som alltid).
Kommer sakna Best en aning med sina kunder. 05:00 killen som alltid ska ha grillkorv. Med räksallad och rostad lök och betalar i småkronor. Eller tidningsbudet som aldrig visar annat än ett enormt leende. Den gamla mannen som alltid, alltid, alltid säger "jag kan ta en baguette. Jag kan ta en grov. Jag kan ta den för 27kronor". Eller fyllefolket som under helgerna alltid påminner mig om att jag är svensk, "du är svensk!" och beställer extra, Extra, EXTRA dressing på allt som går. Eller han som dreglar, hon som aldrig slutar prata, han som skriker konstant och hon som allt glömmer sin beställning.
Hej Sverige nu kommer jag!

233 dagar.

Bra blandning! Men varför är det alltid jag som måste säga Hej Då?

Morning glory!

(det här kommer upp när du googlar det. En blomma alltså?)
Tidernas värsta natt på jobbet. Stekte burgare så in i h-vete! Jag längtar till sverige där man drar till Max och käkar burgers och inte macken. Två jobb nätter kvar och fyra dagar sen kommer jag till SVERIGE! JAAAA!

RSS 2.0