Jahaja.

Ja vad var det jag sa. Här blev det inte många uppdateringar. Har fått klagomål från diverse håll vilket betyder att folk faktiskt läser här. Man tackar!

Sitter i sthlm nu. Härjar runt med Elin som leker turist med mig! Har lärt mig hela götgatan framlänges, baklänges och diagonalt. Ska göra drottninggatan vid nästa besök.

Har skaffat en till hobby! Sims!!
Rotade fram dom gamla dataspelen sen 13års ålder och nu sitter jag fastklistrad 6/24. Jag gillar simmarnas värld. Och gud vad jag är duktig på att bygga hus!

Det är som så mycket roligare att skriva inlägg om man kan bifoga lite bilder.  Kanske en uppdatering om sthlm nästa vecka? Ja.

Jag och di sma undajordi i Visby!

 Förra veckan gjorde jag en suprise resa till Visby och min säsongsfamilj! En enda person visste att jag skulle komma. 
Måndag kväll kl: 18.35 landade jag på ön, efter fem timmars resande och väntande. My lovely HannahMontana var mitt största överraskningsobejekt och jag kunde knappt bärga mig innan jag skulle få träffa henne!!
   Med Eurobetbilen for jag in till insidan av murarna och möttes upp av Jonna (som bor med hanna) och hon eskorterade mig in i lägenheten. Hannas satt med ryggen mot mig när jag kom in och en knack på denna blev tillföljd en lyckligt skrikande Montana!!

                        

Dagarna som följde var ett virrvarr av turistattraktioner, sol, Gute, fish, Kallis, dans, bad, musik, mat och familjen!

          
          
          
          

Det blev ett kort fyra dagars besök på ön. Men hur vi än vrider och vänder på det så ses vi alltid igen. 
Tina Thörnhammar myntar uttrycket "Vi säger aldrig Hej då!"
So untill we meet again... thats all folks!

RSS 2.0