Dan före nyår.

Kan nog ha fått i mig förti tusen kalorier idag och ligger väldigt utslagen på soffan. Mysigt värre.
Har hamnat i en ny vampyr serie som Petra typ tvingat mig att börja titta på. Egentligen är jag mer in too zombies men walking dead tar sån jäkla tid att fixa fram nya avsnitt så jag nöjer mig med vampire diaries.
Jobbade 8-16 idag och ska göra samma vakt imorrn. Ser inte fram emot den. Min förkylning gick från selm hosta till torr hosta till nu, täppt näsa och hes röst. Sju veckor totalt så nu banne mig ringer jag min fastlege för lite pencelin.
 
Lite bilder från veckan då kanske.

Kuckeliku.

Så då är jag äntligen ledig ända fram till söndag 08.00 oh yeah. Det jag då har gjort är att detoxa min garderob och det är väldigt mycket hat/kärlek. Gillar inte att kvitta mig med kläder men oj så fint det blir i garderoben. Har nu sjutton kilo kläder till övers, spännande att hitta ett hem åt dom. Not.
Har även detoxat sminkväskan och hittade en lila penna. Hum...


Snöööö!!

Och där kom snön till Förde förti dagar försent. Helt fantastiskt.
Harry Potter på tv, jul lunch hos Petra och sen jobba fem till fem. Det var juldagen det!


A very merry x-mas!

Lyckades skapa stämning på Best med ensam hemma 2, a nightmare before christmas och rester av gårdagens julbord. Bonus med paket från Sthlm (älskade Conny, du alltså!) och från Petra! Och när jag slutade klockan åtta vart det ännu mer julklappar! Kände mig som tio igen. Njuter av dom sista 25 minuterna.
God jul.


SVENSKT JULBORD SLÅR ALLT!

Nu är ätarhögtiden invigd på riktigt! Första svenska julbordet för i år HURRA!! Jag och Petra har jobbat på flitigt och det var värt det tusen gånger om. Och det tyckte även dom fyra norskarna som deltog i julbordet.
Svulla skall det göras i nio dagar till woop woop!
Jobbar tolvtimmars imorrn, God Jul!


Voj voj

Så julbord i Norge alltså... inte riktigt min grej. Potatisen var väldigt god dock! Perfekt kokt.
Stannade bara två timmar igår pga huvudvärk och idag håller den i sig så jag har proppat två Ipren för första gången i år. Typ.
Men jag har hunnit bli ny och fin i håret! Rosa blev rött och krullet blev platt men nästa gång ska jag låta det vara.
Woop woop dubbelt jobb idag och imorrn!


Stress.

Ligger lite efter i julbak och julmat innan 23 dec då jag och Petra har styrt ihop svensk middag. Oh my tiden går fort. Idag ska jag på julbord med Best och imorrn blir det bye bye till mitt rosa hår och hej hej till en ny färg. Min chef tyckte jag skulle sluta platta håret och börja använda mig av mitt krull så okej, nu kör jag på det!


Stämning.

Jag äter godis och dessert ca varje dag, kollar julfilmer, tänder ljus, bakar godis, äter en och annan mandarin och nu är det en vecka kvar innan jag ska jobba ett tolvtimmars skift på själva dagen D.


Delay!

Ja jag klarade examen! Har varit lite frånvarande för att börja jobba igen efter sex veckor är jobbigt. Sumering av fantastiska sthlm, me miss you!
 

Ego ja.

Skulle man kunna förstora den här bilden så skulle ni minsann se hur snygg jag är på den.
Med slemhosta och allt!
----------------------------------------------------------------------------->

Så blev det vinter.

Igår alltså :).
Var i skolan i vanlig ordning och Sara kom förbi för att assistera med sitt hår. Bra tjej det där.
Efteråt åkte vi till gamla stan för en fika och surrade ihjäl oss i tre timmar!! Perfekt timing innan jag skulle träffa Fina Tina på Broken och surrade loss där i över två timmar! Åh gud vad jag kommer sakna det här!
 
Idag var sista dagen i skolan innan vi har examen lör-sön och jag är cool lugn så ni behöver inte skicka några pepp sms (jo det ska ni visst) och det här kommer gå dödsbra (och om inte så är det okej det med. På rikt).
Jag färgade istället Elins kompis Emma, klippte Pelle och klippte sen Erik. För jag är så snäll och dom blev så himla glada! Good karma for me.
 
 
P.S Ja hon äter både tacos och plättar. Tina alltså!

Huh?!

Men vad hände här? Första gången i världshistorien förde representerar bättre väder än Sthlm. Och det sker ju såklart när jag inte är där. Men jag gillar snö. Så det så.


Another weekend.

Men gud vad mitt imunfösrvar får jobba. Jag och kroppen samarbetar inte för fem öre. Kommer anlända till norge med varenda typ av förkylning och lungproblem.
Tors-lör har jag varit hos Elin i Örebro och smakat på studentlivet. Jag gillar det! Saknar min pärla.
Gud så nöjd jag är över att ha hunnit träffa i princip alla som jag annars ha ett en/två-gånger-om-året förhållande med. Varför bor inte alla i samma stad för?
 
 
Igår vaknade jag halv åtta på kvällen av att min andra man står och bakar julbak! Duktig kille! Och skumpa var snäppet roligare än glögg.
 
 

RSS 2.0