Lördag ja.

Åh jag har precis sovit tre och en halv timme, heaven.
 
Fick ett sms av kära Conny imorse att det är 28 dagar kvar innan jag kommer till sthlm. Jag längtar dit så mycket nu att ni anar inte! Eller ja, mest till skolan, vänner, lediga långhelger (fre,lör,sön), sushi, Torget, shopping!! gahhh!! och allt annat som hör huvudstaden till.
Vi har en lite grej planerat han och jag. Lördagen 27 oktober möter han mig på flygplatsen och sen på kvällen ska vi äta på Torget i varsin outfit vi köpt till varandra. Hur kul?! Conny är färdig med min och nu håller jag pa att köpa in det sista till han. Fast idag när jag, Helene och Thale (som hakade på torts att hon jobbar natt) gick en tur på stan så slutade det med en tirsa och långärmad till mig. Hehe...
 
Imorgon fick jag byta mitt skift från 17-24 till 11-17 istället! Jag blir så lycklig när folk ställer upp med sånt. Det betyder att jag får en fri kväll (dom är sällsynta) och kan lägga mig i tid för att vakna utvilad på måndag, åhhhhh.
 
Petra kommer snart hem, på tisdag, från sin låååånga semester. Det är på tiden, jag behöver svenskt sällskap!!
 
Just nu: Jag dricker yogi te och äter knäckebröd, Geir är på fest. Bra kontrast. Snart jobba, laters!
 

Fredag ja.

Efter att ha jobbat, ätit wokade grönsaker med scampi, sovit middag och surfat dator så väntar jag nu på att börja jobba igen 23 noll noll. Imorgon ska jag jobba 9-14 och sen hjälpa Helene med att finna något snyggt till kvällen och jag ska försöka att inte handla något. Yeah right. Sen jobbar jag natten och hela kvällen på söndag. Helgen spikad!
 
Nästa vecka på torsdag går den första looken/fotosession/frisyren av stapel till frisörtävlingen. Jag ska fota själv en massa och ni ska få se jag lovar. Det behövs tre frisyrer, tre bilder och tre olika uppsättningar. Det här är inget jag har höga tankar om alls (tro mig, dom som vinner lägger ner tusen timmar och tusentals kroner på sina projekt) men det är kul att ha ett projekt som jag kan lägga ner tid på och att det är något jag gillar att göra. Så allt här på bloggen inte handlar om mina arbetstider och hur trött jag är på dom hehe.
 
Nu har min rosa färg börjat bli lite dassig så på söndag blir det påfyllning yehay.
En ego och inte dassig bild på mig och mitt hår.
 
 

Dinner making.

 Ehehe inte som på bilden men gott var det.
  
 
Facebookat med Linn angående vår birthday bash dom senaste dagarna. Efter att datum och lokal blivit bokat så är prio nr ett just nu våra kostymer! Whey!
Min sista lediga onsdagskväll på fyra veckor, jag njuter. God natt!

Måndag igen.

Åh gud vad jag älskar måndagskvällar! Då är jag alltid ledig!
Från och med tisdag nästa vecka jobbar jag varje dag fram tills jag reser till stockholm. Så nästa lediga dag blir alltså söndagen 28 oktober. Måste få ihop så många extra timmar jag kan på Best så jag slipper en fattig decembermånad.
Köpte en ny detoxkur i lördags som jag börjar med på onsdag och förlänger då med den jag redan håller på med. Det är mycket tack vare den som jag har energi och ork att jobba!
 
Men nu kan jag släppa på den roliga nyheten som äntligen gått i lås. Jag ska delta i NM i frisör 2013 och kategorin lärling. Har fixat modell och fotograf så mitt i allt jobbande ska jag även syssla med det här projektet! Och det kommer bli fantastiskt kul!
 

Helgens planer.

Körde en raid i hallen här om dagen. Allt är mitt utom en jacka eller två som Geir äger. Stackarn. Jag upptäckte att två par skor saknades också. Då utgör det hela 24 par inkl sandaler. I år har jag varit duktig och bara köpt sex par så jag klappar mig på axeln. Jag längtar lite efter alla skor som ligger i Kiruna.
På söndag ska jag detoxa min garderob och kanske våga mig på att kasta något för en gångs skull. Eller ge bort det. Huuuu...
 
 
Helgen ser ut som följande: Fredag jobb 21-04, Lördag jobb 16-23, Söndag jobb 8-16. Och därimellan har jag tid att prata i telefon, prata på skype, sova och äta. Så nu vet ni det!

1 år.

Här var det ettårskalas igår med tårta och mat och det var mysigt förutom att jag inte kunde äta något. Lite bitter. 
Men idag är det dag åtta på detoxen vilket betyder att jag bara har 26 dagar kvar.
Här har ni söta Maja! Och fina tårtor gahhh...
 
 
 

Bergen # two

Japp det här är sumeringen av Bergen.
Kollektivhäng, mancave, no stress, buss och bil, hemmagjord pizza, shopping!! (två tröjor från Weekday), braiga Eliane, soffsömn, vin och sprite, rödvin och cola, snapsvisor, barhäng, klubbhäng, bra folk, roligt folk, retard people, happy people, åksjukesyndrom, long time no see, regn, sol (hör och häpna), förnöjd.
 





Bild.
1. Mancave.
2. Fan-ta-st-ic view!
3-6. Kameran fick leka fritt i exakt fyra minuter.
7. Fylleinspo.
8. Jag och Mishaaa!
9. Geir i lusekofta.
10. Michel och Tinas katthängare.
 
 
 

Text, två tummar upp.

Eh jag har råkat göra det igen. Skrev upp mig att jobba extra nästa fredag, lördag, söndag vilket betyder att (med start från i måndags) jag har 26 härliga arbetsdagar framför mig där 13 av dom är dubbelskift. Som idag, jobbat 10-17 börjar nu 23-04 och börjar igen imorgon 09-14. Hjääääälp. 
Och så nog gnällt om det.
 
Ja det här Bergen inlägget kommer imorgon. Haha det var lite bilder som togs och allt för mycket som hände så det blir en snygg kortfattad story. Inte för att jag tror att nån tycker det är speciellt intressant men det har vart en höjdpunkt denna månad och några fler resor blir det inte innan sthlm.
 
Har ett mega projekt på G och om allt gåt i lås kan jag avslöja det inom ett par dagar och DET mina kära är spännande!!
 
Har brutit mitt shoppinglöfte. För andra gången (första var i Bergen). Smäll på fingrarna och fy fy fy. Eller, hehe, jag är meget förnöjd med mina inköp och skulle aldrig i livet lämna tillbaka dom. Idag köpte jag alltså en ombre tjocktröja från Kappahl, en basic svart långärmad tröja från HM och två t-shirt behåar från Kappahl. Kort och gått, bara saker jag verkligen behöver.
 
Off to work. Yahay...

Mix.

Så det här är en början på våran konstvägg. Den är så fin, fin, fin.
 
 
 
Det här åt jag och Geir för nån vecka sen. Som han dessutom lagade till. Och det var gott, gott, gott.
 
 
 
Här har vi årets anntagligen sista regnbåge. Bte bye sun.
 
 
Jaha så idag började vi på jobbet med detox och det går asbra. För att vara dag 1. Den här gången kör jag på i 34 dagar så hejsvejs till uteliv och godis. Buhuhuhu...

Alltid måndag.

Oj så utskiten jag känner mig efter en helg i Bergen. Puh! Inte riktigt helt återställd så ni får vänta på ett separat inlägg.
 
Har precis ätit nudlar med tonfisk (ett litet bevis på vår ekonomi den här månaden haha) och äter just nu glass och kollar Storage Wars. Har även sovit middag en timme och ska snart läggas i sängen för att kolla nya Tim Burton filmen. Är inte han kanske top ten av awesome people?
Jag har fått med hela jobbet på en detox så på onsdag kör vi igen. Dags för refill av energi. Vågar jag säga att jag har ett vad med mig själv att hålla på den fram till stockholm? Ja det vågar jag.
 
Flugperioden är snart över och det märks för nu flyttar spindlarna in och äter upp flugorna. Inte mig emot. Spindlar är okej.
 
 
 

Yes.


Bergen # one

Whio det gör ingenting att jag jobbade dubbelt igår och sov dåligt inatt. För i eftermiddag åker vi till Bergen på minivacation. Så ett åksjukepiller på det och jag kan sova i bilen.
Jag giiiiiillar Bergen. Det regnar lika mycket där som här men det är större och finare och bättre utbud på allt och bara helt... bara helt underbart!
Så nu ska jag super speed packa innan jag måste gå till jobbet om en kvart så laters alla aligators snart tar jag helg!
 
 

Yess hösten är här...

Langtidsvarsel
Tirsdag4. septemberOnsdag5. septemberTorsdag6. septemberFredag7. septemberLørdag8. septemberSøndag9. septemberMandag10. septemberTirsdag11. septemberOnsdag12. september
Kraftig regn Regn Kraftig regn Regn Regn Regn Regn Regn Regn
14° 10° 10° 11° 12° 12° 11° 10° 10°
45 mm nedbør i døgnet 23 mm nedbør i døgnet 20 mm nedbør i døgnet 19 mm nedbør i døgnet 14 mm nedbør i døgnet 18 mm nedbør i døgnet 13 mm nedbør i døgnet 12 mm nedbør i døgnet 7 mm nedbør i døgnet

Pip.

Puh då börjar vi om på en ny vecka. Idag och imorgon har jag kurs mellan 08.30-15.00 och det är skönt.
Jag har en confession att bekänna. Har börjat kolla på True Blood. Alexander alltså... han gör hela serien! Jag har aldrig kollat den förut så det känns bra att fem säsonger ligger och väntar. Så det gör jag nu istället för att träna eller handla mat eller städa undan alla mina saker. Mys.
 
På fredag är vi en bil som åker till Bergen för att bo hos Stian och Eliane och även hälsa på Michel Kantarell och Tina och vi tycker det ska bli superKUL!
 
 
 
 

Just nu.

 
Kina mat
Toppris
True Blood
Costume
Sprite
Ledig
Huvudvärk
Fryser
Regn
Trött

RSS 2.0