Slem.

Jag har checkat in i sängen på obestämd tid med min halvliterskopp med te och sju matskedar honung. 
 
Ego bilder ft. mig och mallan:

Bäst.

Åh wow vilken awseome helg! Mallan alltså vi borde leva ihop!
På fredan så körde vi på hela dagen med shopping och vin och tatuering. Och på kvällen vart det pizza, mousserande, hip hop och slussenhäng. DET VAR SÅ KUL.
Igår var det SHM konsert och vi var i sjuk extas! No shit scherlock det var den bästa konserten någonsin och tusen tummar upp till friends arena! Mäktigt! Så vi dansade loss med 50 tusen pers i fem timmar och hemresan tog typ lika lång tid hehe.
Idag är mitt lilla halsbesvär ett riktigt besvär så jag funderar på en ledig dag imorrn med soppa och te.
 
Tack för helgen jag kommer leva på den i hundra år!
 
 

Pausa.

Jag hänger med Malin och har inte riktigt tid med det här. Hehe! Sammanfattar vår grymma helg på
Söndag em.


Tjugoförsta i elfte.

Jag går omkring och förnekar slemmet och rethostan i halsen samtidigt som jag trycker i mig sjuttio koppar te med honung. Det funkar.
Igår åt jag, Conny och hans kollega Linda middag på Torget och drack champagneshots på Naglo. Visste inte ens att det var möjligt men hej det var gott.
Så idag var jag fyra timmar i skolan och har hängt hemma med mitt lilla halsbesvär och ska tokvila för imorgon kommer cutiepie aka Malin!! Jippie!! 3 dagar till SHM, så jeeevla bra.
 
 
1. Conny glad med oreoshake.
2. Examen countdown.
3. Lämnade godis till mer behövande.
4. Såhär klipper man inte i Förde.
5. Conny gör hemmalagad mousse och jag hamnar i dessert koma.

Bakfull 1.0

Blääääöh. Så då var den helgen förbi. Petra räknar duktigt ner tills jag är tillbaka i förde. Tre veckor och en dag.
Igår höll vi oss inomhus till tjugofyra noll noll och åkte till slakthuset! Wohej! Askalas kul och bra och Conny var rädd men vi blev fulla och glada och fick med oss Anna hem plus två skrov från donken. Pluspoäng. Idag körde vi samma inomhus tema och snart ska vi sova! Ska bara trycka två falukorv-knäckemackor först. Puss puss. Saknar min kille.


Uppsala hej hej.

Hängt med syster Hanna i Uppsala sen kl åtta igår kväll! Vi har kollat hennes skola, domkyrkan, fikat skagen toast och oreocake, shoppat glittersockar och tjocktröja och klänning och linne, kollat fransk film på bio och spelat quiz! Imorrn åker jag tillbaka till Sthlm. Tjohej.


x2

Tänkte bara skryta om att jag har jordens bästa kompis som gav mig en biljett till The Killers 28 feb i Sthlm i födelsedagspresent!!
Och nästa vecka kommer Lexvall och då ska vi se swedish house mafias sista konsert någonsin i Sverige på friends arena!! Euforia!


Mixat blir maxat.

Inte nog med att dagen startade med sol, morgonpromenad med Anna var mys och frukosten smakade choklad så har dagen bara varit väldigt, väldigt bra. Skolan gled på och nyttigheter uträttades. Efter avslut gjordes impuls shopping på tre glas von och avslut med middag i staterna med burgers och jordens bästa jäklaranamma oreo milshake. Avis? Det borde ni. Imorrn blir det AW och på torsdag Uppsala två dar. Jeeeez!


Mixat.

Skakat hand med Lars Wallin, brunch and champagne, parfym shopping, musik quiz, årefolk gör sthlm häng, Broken, morgonpromenader, ljusa dagar, plusgrader, ballerina kladdkaka, falukorv, skolmys, happy smile.


Maxat.

 
 (naturbild check)
1. Finaste sushi take away någonsin!
2. Finaste Anna!
3. Finaste caffe latten!
4. Awesome dessert.
5. Awesome point.
6. Awesome couple.
7. Awesome gang.
8. Bra utställning på Nordiska!

Fördrink!

Jag är inte dryg eller ointresserad som glömmer bort att skriva, lever bara efter ett jävligt bra och tajt schema. Igår åt jag och Conny grillade mackor på Vurma, tog en drink, köpte punchrulle på 7 eleven och gick till Zita. Där tog vi ännu en drink, delade äppelpaj och såg sen en alternativ film som heter Klip. Jag tänker bara kommentera den filmen med ett blä!!

Idag har Jerry kommit så trion käkade middag på Judit och Bertil med världens godaste drinkar! Du säger bara en ingrediens du gillar och så fixar dom biffen! Åh jag älskar fördrink, hejja hejja!


50's birthday bash!

Tack alla för en bra helg. Vi gillar er!


Very nice.

So far, so good, its awesome, Im back.




RSS 2.0