Awesome concert!

Satt på spotify och försökte minnas musiken som flödat under sommaren. Kom helt på att en av dom bästa konserterna jag har sett var Alice In Videoland under Arvikafestivalen. Extra speciellt var att jag och Malin fick se den tillsammans eftersom vi har ouppräkneliga minnen med just Alice In Videoland i bakgrunden.
Så, för att inte glömma så skall det hedras:
1. Dance with me
2. Cut the crap
3. Radio song
4. Lay me down
5. In denial

Min vän TV!

Åh jag börjar bli så uttråkad. Har insett att TVn med stort T är den absoluta mittpunkten på mina lediga dagar, på min jobb dagar och alla dom dagar då jag är ensam för att alla andra jobbar när jag inte gör det. Har börjat intressera mig för underliga program om brudklänningar och program om tårtor. Visste inte att jag satt och planerade ett bröllop.
Jag vill åka till Stockholm och hälsa på folk. Och jag saknar hösten så hoppas den kommer snart. Det är mycket roligare att klä på sig än klä av sig.
Idag har jag städat lägenheten grundligt för Petra kommer om bara några timmar och om trettio minuter drar jag på jobb. Har fått en lärling som jag ska lära allt jag kan!
Har dessutom försökt ringa diverse folk i Kiruna men ingen svarar och ingen ringer upp heller! Era slemryggar!
Så det är dömt att jag ska leva min fritid framför Tvn och drömma om spejsade tårtor och vita klänningar.
God Damn It!

En gammal, go, älskvärd klassiker:

http://www.youtube.com/watch?v=P0T2mpUb8yo
...vad tyst det blev

Busemenn - Snorkråka

Oh my! Salongsberusad, övertrött, löjlig humor, cartoon-lover, snorälskare, snorhatare, whatever= Det här är dödskul. Mer BUSEMENN till världen!
http://www.youtube.com/watch?v=Umz3q_yEdRk&feature=search

Kjærlighet på pinne...

... betyder klubba på norska! Helt klart det mest ägda ordet hittills.
And this is my favorite!
(ett självvalt beroende jag har dragit på mig)
Nu har Petra varit i Sverige i snart en vecka. Vilket betyder att jag och Moa bara lagat mat två gånger (om man inte räknar med pyttipanna), har städat lägenheten en halv gång och hunnit ödelägga tvättmaskinen! Bananflugorna har återvänt i större mängd och pappersinsamlingen är överfull. Kom hem nu!!
Jobbat närmare 80 timmar på en vecka och känner mig som ett utskitet äppelskrutt! Känns däremot lite bättre att jag inte jobbar fårsäsongen i år!
Har lurat hit Jacke och Emelie istället. Vi behöver defenetivt mer svenskar hit!
So far, so...

Heder till Kiruna.

Förr förra och förra veckan var jag hemma i Kiruna (22/7-28/7). Och för att säga det som så insåg jag att maten är något som har saknats! Jag saknar orientdressing, potatismos, statoilkorv, OST, surströmming, kalles kaviar, johnnys senap, parmaskinka, vanlig skinka, mjölk, mangoraja, smält ost, bregott, souvas.
Jag tackar Linn och Zorre som ännu en gång orkade anordna fest, nu med georgiskt tema, och som också såg till att jag fick uppdraget att vara glas-påfyllare. Fantastiskt kul att alla dök upp, att alla blev fulla och mätta och att man fick säga hej innan man åkte igen.
Jag lekte turist och Geir var turist. Haikade omkring i jukkas mellan ishotellet, kyrkan och sameutställning. Åkte självklart upp till luossabacken, hälsade på diverse folk och fick en smygtitt på leastadianerna.
Kirunas sevärdigheter, check.
Spanx.

RSS 2.0