Konsert nr.3:

Det bara pumpas ut evenemang nu när snön börjar lätta, solen blir varmare, partytält reser sig och band släpper sina album. I maj blir det jag, Elin och Mallan som ska göra ett kärt återbesök och kolla in Angus & Julia Stone. Det är 1 år och tre månader sedan som vi senast spelade biljard, drack goone, lyssnade på trumsång och lallade runt med vår käre grottliknande Angus med hatten på sned.


A funny thing happened.

Att sätta en rolig historia, som egentligen behöver upplevas in real, i ord är svårt. Men vi gör ett försök.

(Trumvirvel)
Igår kollade jag och Geir på Paranormal Activity 2. För er som sett den, eller ettan, vet att det är dörrar som öppnas och stängs, demoner som inte syns, gardiner och täcken som rör på sig med mera. Och för er som sett skräckfilm med mig vet att jag gillar å skrika.
Det här var faktiskt första gången jag också såg Geir bli lite nipprig av en skräckfilm (han höll för ögonen emmellanåt).
Hursomhelst.
När filmen var klar så öppnade vi fönstret för att få in luft och dörren var även öppen två centimeter för att jag glömt stänga den. Geir ligger med ryggen mot dörren och hör inte när våran lägenhetsägare öppnar ytterdörren (det skapar ett korsdrag) som gör att våran dörr sakta öppnas. Jag ser det här och säger till Geir "oj kolla dörren" varpå han vänder sig om, ser vad som händer, SKRIKER, kastar sig upp ur sängen och försöker med en halvt "gömma sig" manöver (så mycket för manlig trygghet) och jag ligger och beskådar spektaklet med ett asgarv (som Geir sen deltar i). Hysteriskt.

Konsert!

Jag, malin och en vanlig tisdag i april. Det tog oss x antal år men nu är det dags. Dropkick, here we go!


Vi gillar serier.

Lie To Me
The Walking Dead
Dexter
Modern Family

Jag kunde inte låta bli att fota. Toffsar.

Malin T, dom finns på mariatorget!

Face

Den här veckan är vi på Face för att bryta upp lite i hårvardagen. Ett helt outforskat område för min del. Här går vi crazy med färgburkar.

Jesus holy moly.

Band of horses på en måndagkväll. Över förväntan. Myskonsert goes awesome!


Sofia

Sådan här konst sysslar Geirs Mac med när den har tråkigt:

Hyllning.

Jag älskar min lugg. Den är varm, fin, täckande, kompakt, medgörlig, mjuk, bekväm, tålmodig och awesome.
Jag älskar mitt finger också när det inte är i näsan men det kan vi ta en annan gång.

Mix-day.

På skolan idag hade vi teori och sen föreläsning. Jag skaffat mig en ny idol till min samling. Johan Hellström, nuvarande VD för Björn Axén. Aldrig tidigare har jag varit på en mer inspirerande föreläsning. Av med hatten och stående ovationer! Fram med saxen, här ska det göras karriär.

Efter skolan drog jag och Linnea till East Street där vi skulle piercas. Det slutade med att bara Linnea gjorde det och jag får vänta tills jag bestämt mig vad det är exakt jag vill ta hål på egentligen. Två sönderklämda händer och några andövningar senare kom en nöjd Linnea ut ur butiken. Och lika nöjd var jag som hade haft en härlig dialog med piercaren och frågade på om allt mellan himmel och jord.

...och sen åt jag och Geiran sushi på Ming Garden (som börjar bli vårat stammis hak).

Det här läste jag på en byggplats x veckor sen:

My mood, is your mood
is our mood, is their mood
is my mood.

Konsert på måndag:


Löv.


London calling.


Emma och Erik häng, kollektiv-boende häng, Madame T, Breakfast Clubx2, Fucking Awesome pancakes, Universitetfest, Tältfest, lerfest, sightseeing, turistnörd, VIP Shopping American Apparel, 4D bio, Ramsey, Banksey, queen och fosterland, Big B, Skor, sushi-band-oskuld, dubbeldäckare, röd telekiosk, curry och te, Strongbow memories, regn, dugg, sol, svala nätter, äppelkaka, skratt och roligheter, promenader, bussåkning, minitunnelbana, "mate" och "love", london.

No picture.

Curry, banksy, plättar, klocka, vaxdockor, folkmyller, regn, fukt, minitunnelbana, ciggaretter, te, te, te.

Packning, check.

Av någon anledning är det dödsmycket jobbigare och packa för bara några dagar än för flera månader. Och av någon anlening så har man alltid med sig för mycket saker.
Inatt drar vi iväg mot skavsta flygplats och entrar london torsdag 08:15 svensk tid(?).

Med i packningen följer diverse kläder, tre par skor, kaviar, saltlakrits, två böcker, ipod, färgpennor, loka, vantar, mössa, hatt, två halsdukar, tre tidningar, bulgur, couscous, en digitslkamera, en system kamera, några sockar, ett par tjockare sockar, solglasögon, vanliga glasögon, körkort och pass, diverse listor, lappar, kartor, ingen kikare och kompass, geirs iphone med inbyggd vägvisare och geirs lokalsinne.

Den här väskan kommer att fyllas på tills jag har somnat.
Jäkla weekend packning.

So long suckers!

Lista numero 2

Veckans gillart:
  • Kött.
  • Silikondroppar.
  • Blockljus.
  • Animerade 3D filmer.
  • Diskborste med diskmedel i.
  • Lambi toapapper.
  • Plättar (nej inte pannkakor, PLÄTTAR!).
  • Sovmorgon.
  • London.
  • Guacamole.
  • Tända ljus (cheesy as hell).
  • Mina tvillingsystrar.
  • CSN lån.

Happy view.

Morninglight...
...aka dawn light.



We ♥ second hand

Stockholm Stadsmission
Röda Korset

Humana

Myrorna

Emmaus

Hit åker vi nästa vecka!


Kött!

Whio jag gillar min fredag.
Idag hade vi spa-dag med modeller som fick huvudmassage, inpackningar och en någorlunda stylad frisyr. Ida hoppade av denna upplevelse för att bege sig mot kallare breddgrader så Geir fick vara inhoppare.
Efter skolan drog vi ett gäng och lunchade på Grill. Inte ofta som kött serveras i det här boendet så där högg vi in på buffén!
Det är visst bara Anna (blondin till vänster) och Ebba (icke blondin till höger) som hamnar på mina ta-foton-av-klassen-bilder.
Jag och Geiran har gett upp hoppet om 3D filmer som inte är animerade så vi ska faktiskt gå på disneys nya film Trassel ikväll! Det är tretton år sedan jag såg en tecknad film på bio.
Innan det, middagslur och middag. Oh yeah.

Nämen!

Igår efter att Geir dragit på spelning, jag har borstat tänderna, skypat och slagit på en film för bedtime, då ringer Daniel Voinier! Ett oväntat besök elva på kvällen som resulterade i en övernattning på golvet för hans del. Daniel bidrog med öl och sin mustach som bara han hade glädje av.
Datorn lades upp mellan oss båda och vi fortsatte där jag slutade. Like old times back in Åre. Jag och Daniel i samma säng med en film på lagom volym och tillräckligt med avstånd ifrån varandra så att inga kroppsdelar nuddas! Härligt.
Daniel har blivit stooor.

Maybe redhead?


RSS 2.0