Daniel Jönsson är död, nu heter han Voinier (uttalas Vonjäär)

Daniel har fått en hedersplats på min blogg men aldrig en ärlig förklaring om vem denna "Spätta" egentligen är.
Daniel är i skrivande stund 21 år gammal och befinner sig med all säkerhet i en lägenhet någonstanns i Göteborg där han tillbringar sitt nuvarande liv faramför datorn eller i sängen (med sig själv eller en av sina fjortonåringar). Han vill gärna klä sig i spetsiga skor, skjorta och urringade t-shirtar. Enda gångerna Daniel gråter är när han ser folk lyckas som i Idol (det programmet följer han gärna), America got talent och sport. Han påstår gärna att han aldrig blir sjuk och när han väl blir det säger han istället att han bara känner sig lite klen. Då rullar han gärna runt i en säng och gnäller och jag är den enda lyckliga människan i världen som fått beskåda det. Tack Daniel.
Killen dyrkar cola som Bush dyrkar krig och snask med stort S finns alltid tillgängligt på hans databord. När det väl vankas mat ska det vara blodigt kött eller spaghetti och köttfärssås från Findus. Han och jag är lika filmtokiga men smaken varierar. Följer gärna serier som The Office och skrattar hejdlöst till Filip och Fredrik på youtube.
Han gillar inte att sova i pyjamas för det är att räknas som ärkebög (vilket Daniel inte erkänt för sig själv än), tycker bättre om krona än klave, får kväljningar av champinjoner, ryser av kiwi, gillar sommaren bäst, ser sig själv som en och åttio fast han bara är en och sjuttioen, smakat sin egen sperma, har körkort, spelar poker och guitar hero, var på sin första festival förra sommaren, är absolut inte religös, älskar att retas, är aldrig arg, samlar på tjejer som ser ut som djur, gillar göteborg och säger tjex istället för kex, han har aldrig ägt hoppande bönor men kommer alltid att äga en parfym (Hugo Boss emotion), åker snowboard ibland, tycker om öl och gillar inte krogen värst mycket.
Daniel själv ser ut som ett näbbdjur utan stora tänder och är nästan genomskinlig. Inte bara för att han är smal, blekheten tar över också. Hans hår ligger i en fixad snedbena när han en gång tiden var croupier men nu är det mest ostyrigt. Hans händer är mindre än mina och har strl. 42 i skor. Hade han någonsin rakat av håret hade han fått flygande öron. En gång i tiden smaskade han med maten men nu äter han inte längre (utom S och dricker cola). Han skulle aldrig erkänna att det är mig han egentligen vill gifta sig med och spenderar därför sitt singelliv med att planera in nya sätt att ragga på.
Och summa sumarum: Vi gillar Daniel!
Med det vill jag säga att Daniel "Spättan" Jönsson är död och istället har Daniel "inget smeknamn" Voinier fötts.
"Light travels faster than sound that's why some people appear wise before they speak out."




Kommentarer
Postat av: Malinmalle

Sofia! du skriver så roligt!! Även fast jag inte har någon aning om vem din kompis är så var det jätte roligt att läsa!! Miss you! Bara några futtiga dagar kvar till Arvika!!

2010-05-04 @ 16:06:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0